Neler Yeni

Call of duty cold war ve vanguard ne zaman kırılır?

SadeceSeyf

80+ Gold
o niyeymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynan öyle ** call of duty goattır
Son senelerde yoğun bir eleştiri var. Maalesef bir buçuk senedir çok büyük kitle kaybetti. Oyun hileleri olsun vanguard olsun. Hileleri engelleyemince oyun motoru değiştirmek zorunda kaldılar. Warzone 2 bekliyor insanlar

SadeceSeyf

80+ Gold

Exaadus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut T....
Fifa oyunları uzun zamandır kırılmıyor, hayli uzun zamanda kırılmaz muhtemelen. Oyun firmaları ya çok iyi önlemler alıyor ya da kırmasınalr diye para veriyor

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
bende 38 tane korsan oyun var niye korsan düşmanlığı yapıyon bi oyun 500 TL korsandan başka çaremi var
Oyunlar 60 birim firmalarda sıkıntı yok ülkende sıkıntı var siz bölgesel fiyatlama yapanların oyunlarını bile korsan indiriyorsunuz napsın adam 5 senede geliştirdiği oyunu 40 liraya mı çıkarsın ki çıkarıyor da senin paran tuvalet kağıdı sıkalasında olduğu için 17 ile çarpılıyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Son senelerde yoğun bir eleştiri var. Maalesef bir buçuk senedir çok büyük kitle kaybetti. Oyun hileleri olsun vanguard olsun. Hileleri engelleyemince oyun motoru değiştirmek zorunda kaldılar. Warzone 2 bekliyor insanlar
oha bunları bilmiyodum üzüldüm lan

Kürş"at" ma Arslan'ım.
ne diyosun anlamadım

Korsan düşmanlığı ne ? Tabi ki savunduğun şey mantıklı değil
kardesşim bir oyun en az 3000 tl başka çare yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kardesşim bir oyun en az 3000 TL başka çare yok
3000TL??? :d

1656961451493.png

Fifa oyunları uzun zamandır kırılmıyor, hayli uzun zamanda kırılmaz muhtemelen. Oyun firmaları ya çok iyi önlemler alıyor ya da kırmasınalr diye para veriyor
aynen 19 dan sonrası kırılmadı canım kalıyo fifa 22 de fifa 19 korsan yukledim o bile muazzam 19 boyleyse 22 nasıldır Allah bilir

pardon yanlış oldu 300 yacaktım :D

Oyunlar 60 birim firmalarda sıkıntı yok ülkende sıkıntı var siz bölgesel fiyatlama yapanların oyunlarını bile korsan indiriyorsunuz napsın adam 5 senede geliştirdiği oyunu 40 liraya mı çıkarsın ki çıkarıyor da senin paran tuvalet kağıdı sıkalasında olduğu için 17 ile çarpılıyor
ayenen ekonomi oyunlarıda etkliyo paramız degersiz

Top Bottom