Neler Yeni

Call of duty cold war ve vanguard ne zaman kırılır?

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Cold war kötü mü ?? :Ddd
Bence iyi değil dedim gülecek ne var bunda. Oyuncu sayılarına bakıldığında Warzone katlıyor. Bedava olması avantaj ama altına basarak yazıyorum BENCE Warzone cold War ve Vanguard dan çok çok iyi. Zevkler tartışılmaz. Ben iyi değil derim başkası harika der çok normal bir durum.

Özellikle bu yaz indirimlerini değerlendir lisanslı oyun almak bence daha güzel güncelleme alıyor vs.
aynen tabii ki daha guzle gonul istreki butun oyunlar max 60 70 tl olsun ama malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence iyi değil dedim gülecek ne var bunda. Oyuncu sayılarına bakıldığında Warzone katlıyor. Bedava olması avantaj ama altına basarak yazıyorum BENCE Warzone cold War ve Vanguard dan çok çok iyi. Zevkler tartışılmaz. Ben iyi değil derim başkası harika der çok normal bir durum.
aralırnda ne fark var kardesşim ikiside fps oyunu oyna zevkini çıkar

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
aynen tabii ki daha guzle gonul istreki butun oyunlar max 60 70 TL olsun ama malesef

aralırnda ne fark var kardesşim ikiside fps oyunu oyna zevkini çıkar
Fark fiyatı. Maalesef herkes para verip oyun alamıyor. Keşke ucuz olsa. Kardeşim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Egemen ege
aynen 19 dan sonrası kırılmadı canım kalıyo fifa 22 de fifa 19 korsan yukledim o bile muazzam 19 boyleyse 22 nasıldır Allah bilir

pardon yanlış oldu 300 yacaktım :D

ayenen ekonomi oyunlarıda etkliyo paramız degersiz
Gamepasste var fifa 22 bende korsan oyun oynuyorum ama her ay gamepass alırım fazla ucuz

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Kırılmaz hocam bende cod mw 2019 u bekliyordum ancak blizzard games bu konuda çok sıkı tutuyor bu saatten sonra kırılması çok zor

Top Bottom