indirimleri bekleyeceksin knk. İndirimler yeni bitti sanırımCall of Duty: Modern Warfare (2019
Beyler oyunu almak ya da bir şekilde temin etmek istiyorum ama battle.net'de çok pahalı 600tl gibi bir fiyatı var alabileceğim ya da oynayabileceğim başka bir platform var mıdır biliyor musunuz?
İndirimlerde 197 tl ye düşüyorCall of Duty: Modern Warfare (2019
Beyler oyunu almak ya da bir şekilde temin etmek istiyorum ama battle.net'de çok pahalı 600tl gibi bir fiyatı var alabileceğim ya da oynayabileceğim başka bir platform var mıdır biliyor musunuz?
indirimleri bekleyeceksin knk. İndirimler yeni bitti sanırım
Kaçırdım heralde yaİndirimlerde 197 TL ye düşüyor
o oyun 600tl etmez elden ring falan alCall of Duty: Modern Warfare (2019
bence de etmez tekrar girerse indirime o şekilde alacağım. Elden ring pek beni açmıyor teşekkürlero oyun 600tl etmez elden ring falan al
Sık sık düşüyor. Takip etmeye devam edin.Kaçırdım heralde ya
sekiro ve detroite ne dersin detroit seçimli bir oyunun ulaşabileceği zirve bana göre beni çok etkilemişti oynamadıysan iki oyunda oynabence de etmez tekrar girerse indirime o şekilde alacağım. Elden ring pek beni açmıyor teşekkürler
Detroiti oynadım sekiroya da bakarım teşekkür ederim öneri içinsekiro ve detroite ne dersin özellikle detroit seçimli bir oyunun ulaşabileceği zirvedir bana göre beni çok etkilemişti oynamadıysan iki oyunda oyna