İlk 2 oyun oynamadan bence olmaz özellikle 2.oyun. Hikaye önemli değilse oynanırsorum başlıktaki gibi ilk 2 oyunu oynamasam olurmu direk 3 ü oynayabilirmiyim zevk alırmıyım tr dublaj felan varmış sanırsam oynayasım geldi ama birde sanırım biraz eski bir oyun genede sarar mı?
Ya eski oyunlar o kadar hoşuma gitmiyor ondan birde bu aralar askeri tarzda oyun arıyordum tr dublaj olduğu için ilgimi çekti cod mw3İlk 2 oyun oynamadan bence olmaz özellikle 2.oyun. Hikaye önemli değilse oynanır
birde hocam tam emın olamadımda hangı seride tr dublaj vardıİlk 2 oyun oynamadan bence olmaz özellikle 2.oyun. Hikaye önemli değilse oynanır
Hangi Platformda Çıkış Yaptı? Steam'De Göremedimsorum başlıktaki gibi ilk 2 oyunu oynamasam olurmu direk 3 ü oynayabilirmiyim zevk alırmıyım tr dublaj felan varmış sanırsam oynayasım geldi ama birde sanırım biraz eski bir oyun genede sarar mı?
Hangi Platformda Çıkış Yaptı? Steam'De Göremedim
Steam'de tüm COD oyunları var, şuan büyük indirimde.Hangi Platformda Çıkış Yaptı? Steam'De Göremedim
cod mw3Ya eski oyunlar o kadar hoşuma gitmiyor ondan birde bu aralar askeri tarzda oyun arıyordum tr dublaj olduğu için ilgimi çekti cod mw3
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde hocam tam emın olamadımda hangı seride tr dublaj vardı
oynanır demisim yailk2 oyunu oynamadan oynanırmı 3. seri sence
Modern Warfare 3'te var. Aslında en eskisi o çünkü Modern Warfare 1 ve 2 Remastered yapıldıYa eski oyunlar o kadar hoşuma gitmiyor ondan birde bu aralar askeri tarzda oyun arıyordum tr dublaj olduğu için ilgimi çekti cod mw3
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde hocam tam emın olamadımda hangı seride tr dublaj vardı
Harika yaa bir video atsanatr dublaj