Call OF Duty MW2 Gibi Güzel Ramazanda Oynamalık

Battlefield 1 ve battlefield 5 hikayesini oynadım çok keyif aldım.
Bf1 çok oyunculu modlarıda çok keyifli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık dünya seversen witcher 3
Bide cod serisinden: Call of Duty 4: Modern Warfare oynamadıysan çok şey kaybettin onu söyleyebilirim 😂
bf 1 le bf 5 in hikayesi çok kötü ben oynadım ama sarmıyo crysis candır crysis serisini bitirebilirsiniz

COD cold war ve mw 2020 oynamalısın kesinlikle. Ayrıca Crysis remastered versiyonlarını da oynayabilirsin.
cold var 175-180 gb bişey onu indirmeye kalksam ramaz biter hem okadar yer yok jsjsjss

bf 1 le bf 5 in hikayesi çok kötü ben oynadım ama sarmıyo crysis candır crysis serisini bitirebilirsiniz
hangi crysis'i tavsiye edersin?

cold var 175-180 gb bişey onu indirmeye kalksam ramaz biter hem okadar yer yok jsjsjss

hangi crysis'i tavsiye edersin?
yani hikaye seviyosan tabii ki 1 ama grafik seversen 3 ortası dersen 2 ama bence hepsini oyna güzel

Call Of Duty serisi en sevdiğim seridir, Call Of Duty'deki aldığım zevki Metro Serisindede aldım ve öneririm çok güzel seri

Selamlar Başlıktanda Anlayabileceğiniz gibi Efsane Serinin Efsane Oyunu MW2 gibi bir oyun arayışı içerisindeyim MW2 MW3 VE GHOST U defalarca suyunu çıkarana kadar tadına vara vara oynadım şimdi bana yeni bi efsane lazım crysis serisini düşündüm fakat kararsız kaldım sonra Call Of Duty WWII düşündüm ama crack indirmesi çok zorlu ve karmaşık tavsiyenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Call Of Duty WWII gayet basit hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,099,478
Üyeler
174,884
Son üye
yalnız biri
Geri