Dolar
80+ Silver
Bu adam çok kral ya yani anlamıyorum bu Microsoft'u adamlar nasıl zarar etmiyolar hem 68milyar dolara satın alıyorlar firmayı hem de daha ilk günden 15dolarlik (bizim ülkede 2dolar bile değil) bir servise getiriyorlar cidden tebrik etmek lazım ama bu kadar yüksek bir satın alıma Game passten zarar etmezler umarım
Sürümden Kazanma. 1000 Liralık Bir Ürününüz Var. 10 TL'den her ay 10 Kişiye Satıyorsunuz.Bu adam çok kral ya yani anlamıyorum bu Microsoft'u adamlar nasıl zarar etmiyolar hem 68milyar dolara satın alıyorlar firmayı hem de daha ilk günden 15dolarlik (bizim ülkede 2dolar bile değil) bir servise getiriyorlar cidden tebrik etmek lazım ama bu kadar yüksek bir satın alıma Game passten zarar etmezler umarım
Sürümden Kazanma. 1000 Liralık Bir Ürününüz Var. 10 TL'den her ay 10 Kişiye Satıyorsunuz.
10 Ayda Kendini Amorti Eder.
Yine 1000 liralık bir ürününüz var, Aylık 50 TL'den 1 kişiye satıyorsunuz. 20 Ayda Kendini Amorti eder.
Ne kadar ucuz, o kadar fazla servis üyesi.
Olaya Sadece Cod Yönünden Bakmayın. Microsoft Markalarla Beraber Oyun Üreten Stüdyoları da satın aldı. Yani İneğin Sütüyle Beraber İneği de. Ayrıca Codun Gamepasse gelmesiyle gamepass kullanan kullanıcı sayısı patlama yapacak. En Az 10 Katı Kullanıcı Sayısına Çıkacak.Knk onu bende biliyorum da burda bahsettigimiz 1000lira dan alıp 10liraya sunma değil burda bahsettigimiz 70milyar dolardan alıp 15dolara sunma yani bu fark çok uzun vadede kendini amorti eder ve o zamana kadar hala call of duty oyunları devam eder mi görürüz
10kati olucagini sanmam çünkü şöyle bir şey var adam Game passi 15 dolara aliyo ama oyun zaten 70dolar yani 4 aylık Game passle cod alabiliyo ve 2 yıl oynar onlinei bu haber Amerika'dan çok bizim için iyiOlaya Sadece Cod Yönünden Bakmayın. Microsoft Markalarla Beraber Oyun Üreten Stüdyoları da satın aldı. Yani İneğin Sütüyle Beraber Sütünü de. Ayrıca Codun Gamepasse gelmesiyle gamepass kullanan kullanıcı sayısı patlama yapacak. En Az 10 Katı Kullanıcı Sayısına Çıkacak.
Daha diablo'dan vs. Bahsetmiyorum
kankam dışarıdayım konuyu okuyamıyorum
Sitede şöyle yazıyor;kankam dışarıdayım konuyu okuyamıyorum
belli bi tarih var mı?
Activision-Blizzard oyunlarının ne zaman Gamepass'e geleceğine dair kesin bir tarih verilmedi. Ancak Spencer daha önceki bir açıklamasında, etrafta dolaşan iddialara rağmen satın alımın gayet iyi ilerlediğini ifade etmişti. Overwatch 2 ve Modern Warfare 2 bu satın alımdan önce piyasaya çıkacak gibi duruyor. Ancak Diablo 4, bu durumda ilk günden Gamepass'e gelen oyunlardan olabilir.
Activison Oyunlarının Kitlesi Çok Çok Büyük.10kati olucagini sanmam çünkü şöyle bir şey var adam Game passi 15 dolara aliyo ama oyun zaten 70dolar yani 4 aylık Game passle cod alabiliyo ve 2 yıl oynar onlinei bu haber Amerika'dan çok bizim için iyi
Ayrıca Bir de bu etken var. Kimse Xbox Konsolunda 15$'a erişebileceği oyuna PS'de 70 dolar vermez.Türkiyede PS nasıl PES FİFA makinası ise Amerikada da CoD makinası arkadaşlar eğer böyle bir şey olursa amerikada PS kullanıcısı ciddi anlamda düşer CoD Amerikada iki firma arasında dengeleri değiştirebilecek bir oyun.
Tekellesme normalde kötü ama Microsoft'un tek el olmasınin kötü olduğunu düşünmüyorum çünkü hem adamlar diyoki call of duty oyunları PSye de gelecek dedi adam. Ayrıca adamlar satın aldıkları firmalara EAin yaptığı gibi karismiyolar kendi oyunlarini yapmalarına izin veriyolarAyrıca Bir de bu etken var. Kimse Xbox Konsolunda 15$'a erişebileceği oyuna PS'de 70 dolar vermez.
Ne yazık ki bu durum tekelleşmeyi doğuracak.
Bu konu bitmiştir artık