Neler Yeni

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Call Of Duty i almicanda hangi oyunu alıcaksın ya. Call Of Duty'nin tüm serilerini oynadım gerçekten o kadar mükemmel bir seriki. Hayatımda en fazla bu seriden zevk almışımdır oyunlarda. Hepsini almasan bile kesinlikle al diyeceğim seri ilk önce Modern Warfare. Diğeri ise Black Ops serisi. İkiside call of duty nin serisi ve kesinlikle bunları al ve oyna, eski oyunları oynama. modern warfareden başla oynamaya sonra black ops geç.
COD 4 Modern Warfare sonrasında world at war sonrasında COD 4 Modern Warfare 2 sonra black ops serisi zaten tarih sıralamasında world at war nasıl o alınır mı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İndirimsiz alınmaz. Hazirandaki indirimi bekleyin bence. /bende başladım bu arada Cod2 deyim, Denizli bölüm.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Call of duty fan'ı değilim benden daha iyi bilecek arkadaşlar çıkacaktır.Bana kalırsa cod modern warfare serisini bitirin ardından black ops ardından ghost diye bir oyunu vardı zamanında ps3 te oynamıştım onu da araya bir yere sıkıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis sen fan'ı gibisin benim de canım çekti baştan tekrar oynayacağım. Şey soracağım tam olarak yazabilir misin arkadaş için cod mw 1 den başla 2 3 sonra black ops 1 2 3 gibi nasıl düzenle oynasın
Call Of Duty'nin sağlam fanıyım. Call Of Duty Modern Warfare 1-2-3 sırasıyla oynasın. Sistemi iyiyse kesinlikle birr ve ikinci oyunun remastered olanını oynasın, 3. sünün yok zaten remastered'ı. Modern Warfare bitince Call Of Duty World At War oynasın. Onuda oynayınca Black Ops 1-2-3 Sırasıyla oynasın. Ondan sonra Call Of Duty adwanced warfare oynasın. Serinin en beğenilmeyen oyunlarını söyleyim bide. Bunları bi sırayla oynamasına gerek yok, kafasına göre. Call Of Duty Ghosts,Infinity Warfare,WW2. Bunlarıda oynayabilir ama isterse.

COD 4 Modern Warfare sonrasında world at war sonrasında COD 4 Modern Warfare 2 sonra black ops serisi zaten tarih sıralamasında world at war nasıl o alınır mı?
Call Of Duty gereksiz pahalı bir seridir, ben tüm oyunlarını crackli indirip oynadım o.O2

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Call Of Duty'nin sağlam fanıyım. Call Of Duty Modern Warfare 1-2-3 sırasıyla oynasın. Sistemi iyiyse kesinlikle birr ve ikinci oyunun remastered olanını oynasın, 3. sünün yok zaten remastered'ı. Modern Warfare bitince Call Of Duty World At War oynasın. Onuda oynayınca Black Ops 1-2-3 Sırasıyla oynasın. Ondan sonra Call Of Duty adwanced warfare oynasın. Serinin en beğenilmeyen oyunlarını söyleyim bide. Bunları bi sırayla oynamasına gerek yok, kafasına göre. Call Of Duty Ghosts,Infinity Warfare,WW2. Bunlarıda oynayabilir ama isterse.

Call Of Duty gereksiz pahalı bir seridir, ben tüm oyunlarını crackli indirip oynadım o.O2
Daha iyi bir indirim olur mu?

İndirimsiz alınmaz. Hazirandaki indirimi bekleyin bence. /bende başladım bu arada Cod2 deyim, Denizli bölüm.
haziranda ne kadar düşer?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Tamamdır hocam EyvAllah

İlk oyunlarını almak mantıksız. Eski bir oyuna 36 TL verilmez. Black ops 2 ve sonrasını alın bence
Ya knk bir şey soracam o altındaki renkli yazıyı nasıl yaptın

İlk oyunlarını almak mantıksız. Eski bir oyuna 36 TL verilmez. Black ops 2 ve sonrasını alın bence
Ya knk bir şey soracam o altındaki renkli yazıyı nasıl yaptın

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
paran çoksa alabilirsin

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Toplam seri 1000 lira felan olsa al derdim ama çok aşırı pahalı. Yerinde olsa eski oyunları korsan oynayıp yenilerini para ile alırdım.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk komple seri paketi yaz ve kış indirimlerinde çok uygun fiyata düşebiliyor. Takip edip alabilirsin.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Yeni konu açmadan yazmak istedim görünce konuyu? Uzun zamandır FPS oyun oynamıyordum fakat içime düştü böyle. Online olarak COD serisinden hangisinde en fazla oyuncu bulunuyor? Bildiğim kadarıyla yeni çıkan çoğu oyununda online şansı var.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yeni konu açmadan yazmak istedim görünce konuyu? Uzun zamandır FPS oyun oynamıyordum fakat içime düştü böyle. Online olarak COD serisinden hangisinde en fazla oyuncu bulunuyor? Bildiğim kadarıyla yeni çıkan çoğu oyununda var.
Call of duty warzone tabii ki, oyun ucretsiz bu arada.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Top Bottom