Neler Yeni

Call Of Duty Warzone %100 Cpu Sorunu

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
programda hata olabilir diye alt tabdan görev yöneticisndne baktım yine aynı kullanımlar ve drop yok bende anlamadım o yüzden açtım konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır kapalı fps 80 sabit ayarlardan

ayarları yukarda belirttim driverlar güncel
Diğer oyunlarda kullanımlar normalse bence sıkıntı yok.Dropda yemiyorsunuz.Darboğaz da yok.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
oyunu alta aldığınız zaman %9 a düşüyor olabilir mi? %9 kullanim ile 75 fps biraz uyumsuz görünüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
oyunu alta aldığınız zaman %9 a düşüyor olabilir mi? %9 kullanim ile 75 fps biraz uyumsuz görünüyor
Evet mantıklı. Afterburner ile mi baktınız görev yöneticisi mi? MSI Afterburner kurup oyun içi bakın :)
(öyleymiş zaten. Allah Allaah)

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
1611567593235.png

Sabitlemeyi kapatın.
kapattım yine aynı son attıgım ss deki gibi durum

Son düzenleme:

hopecrash

80+ Bronze
bu problem oyundan kaynaklı, google da arama yaparsan on binlerce sonuç ile karşılaşacaksın. googledaki arama sonuçlarındaki çözümlere bakarsan daha fazla yardımı olur.

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
denedim o proglamla

MSI Afterburner üzerinden bakın kullanıma.
1611568975192.png

Çok değişik bir şey yaşıyorum galiba şuan nzxt cam programında %14 görev yöneticisindede %14 ama afterburnerda %98 gözüküyor

Ekler

• 1611568689841.png
    1611568689841.png
    1 MB · Hit: 61

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
Alta aldığın içindir, Afterburner doğru değer gösterir.
diğer programda yanlış gösteriyormuş demek hmm anladım ama diğer oyunlarda öyle bir sıkıntı yoktu programda bu oyunda sapıttı galiba

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
diğer programda yanlış gösteriyormuş demek hmm anladım ama diğer oyunlarda öyle bir sıkıntı yoktu programda bu oyunda sapıttı galiba
Büyük ihtimalle öyle olmuş, Afterburner'da herhangi bir darboğaz sorunu görünmemekte.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
görev yöneticisi ss'i atmışsın. görev yöneticisindeki % değerleri görev yöneticisi uygulamasını açtığın andan itibaren kayıt altına alınır. görev yöneticisini açıp alta al ve oyuna dön. Ben başka oyunlarda test yaparken böyle yapıyordum. Oyunu alta alinca gpu kullanimi düşüyor, oyunu açınca artıyor.

Görev yöneticisini açıp alta alacaksın. Daha sonra oyuna döneceksin 20 saniye oynasan yeter. Daha sonra aç grafiği bak. Yanlış hatırlamıyorsam son 30 saniyeyi felan gösteriyor.

xEmpty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yiğit Çağlar
görev yöneticisi ss'i atmışsın. görev yöneticisindeki % değerleri görev yöneticisi uygulamasını açtığın andan itibaren kayıt altına alınır. görev yöneticisini açıp alta al ve oyuna dön. Ben başka oyunlarda test yaparken böyle yapıyordum. Oyunu alta alinca gpu kullanimi düşüyor, oyunu açınca artıyor.

Görev yöneticisini açıp alta alacaksın. Daha sonra oyuna döneceksin 20 saniye oynasan yeter. Daha sonra aç grafiği bak. Yanlış hatırlamıyorsam son 30 saniyeyi felan gösteriyor.
denerim dostum bide görev yöneticisi kısmında 3d yazan yer %3 falan gösteriyor oraya basıp graphics1 dediğim zaman o %90 larda oluyor oyun açıkken

Top Bottom