Neler Yeni

Call of duty warzone 2.0 3fps droptan oynanılmıyo

(Can)

80+ Bronze
görüldüğü gibi ekran kartını kullanmıyor oyun, nvidia denetim masasından oyun için gpunuzu seçip bide w10 grafik ayarları kısmından warzone yüksek performans gpu seçip öyle dener misiniz?
ikisinide yapamadım :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,936
İsim
yusuf ecer
hocam cod warzone 2.0 da çok fazla optimizasyon sorunu var. benim sistemimde yetiyor oynamaya ama oyuna girince harita dokuları yüklenmiyor kasıyor vs. bir sürü sorun yaşıyorum
Harita dokuları ssdye yüklemezsen oluyor, ssdye yüklediğimde sorunum çözüldü.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,936
İsim
yusuf ecer

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Bilgisayarla alakası yok ya oyunda sorun var forumda çok fazla insan gördüm warzonede sürekli fps drop yiyen.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Call of duty warzone 2.0 bu oyunu hiç oynayamadım 2/3/5 FPS yetmiyomuş gibi birde çok drop var oynanmıyor bilgisayarımda bir sıkıntı yok driverler güncel oyunda bir sıkıntı var lütfen yardım edin oyunu sildim baştan yükledim güncellemeden sonra denedim yine aynı fps çok düşük ve droplu rtx2060 r5 2600x 16gb ram bilgisayarda sorun yok sadece bu oyunu oynayamıyorum.
BIOS güncel değilse BIOS'u güncelle. Chipset sürücün güncel değilse onu da güncelle. Ekran kartı sürücünü bu yolla kaldırıp kur:
1) Öncelikle ekran kartı sürücünüzü (https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/199886/tr) ve DDU'yu (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html) indirin.
2) İnternet bağlantını kesin. Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.) Şimdi DDU'u açın ilk gelen ekranı kapatın ve ekran kartı sürücünüzü seçin. Seçtikten sonra sol üstte Temizledikten sonra yeniden başlat (Tavsiye Edilen) seçeneğini göreceksin ona bas ve sürücüyü kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatacak.
3) Masaüstü geldiğinde indirmiş olduğunuz ekran kartı sürücünüzü kurabilirsiniz. Kurduktan sonra internetinizi bağlayın ve sisteminizi yeniden başlatın.
Eğer bu da çözüm olmazsa oyun kaynaklı bir sorun vardır.

Top Bottom