Neler Yeni

Öneri Call Of Duty Warzone 6600 XT darboğaz mı yapıyor ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Buğra
Ama bir şekilde ya oyun içi ya Windows ya da Nvidia ayarlarıyla oynanır hale geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vanguard'da silah ve Xp kasmak için etkinlik geldiğinde oynuyorum. Genelde rebirth oynuyorum.
oyunu vanguard çöp etti resmen ismini her duyduğumda iğreniyorum cold war güzeldi warzone ile uyumluydu ama şu vanguard oyunu rezalet yaptı ben de sadece rebırth giriyorum hem yüksek fps olduğu için hem de verdansk hatırlattığı için içim çok dolu da konuşursam ağır konuşurum hocam 😪

SadeceSeyf

80+ Gold
oyunu vanguard çöp etti resmen ismini her duyduğumda iğreniyorum cold war güzeldi warzone ile uyumluydu ama şu vanguard oyunu rezalet yaptı ben de sadece rebırth giriyorum hem yüksek fps olduğu için hem de verdansk hatırlattığı için içim çok dolu da konuşursam ağır konuşurum hocam 😪
Warzone 2 bomba gibi geliyor beyler rahat olun

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Buğra

SadeceSeyf

80+ Gold
evet tek beklediğim şey o ne zaman çıkar acaba bana kalsa verdansk geri gelse warzone çiçek gibi olur
Hocam Werdansk falan kalmıyor maalesef. Ama heyacanlıyım. Çünkü bir tık gelecekte geçecek gibi gelişmiş hali diye biliyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Buğra
Hocam Werdansk falan kalmıyor maalesef. Ama heyacanlıyım. Çünkü bir tık gelecekte geçecek gibi gelişmiş hali diye biliyorum
şu 2. dünya savaşı teması gelmesin de miğdem bulandı artık eski silahları görmekten harita da verdansk gibi olursa mükemmel olur modern zamanda yani verdanskı sevmemin nedeni buydu modern şehir teması vardı diğer br oyunlarından kendini ayırıyordu

SadeceSeyf

80+ Gold
şu 2. dünya savaşı teması gelmesin de miğdem bulandı artık eski silahları görmekten harita da verdansk gibi olursa mükemmel olur modern zamanda yani verdanskı sevmemin nedeni buydu modern şehir teması vardı diğer br oyunlarından kendini ayırıyordu
Valla hocam ben daha yeni yeni oynamya başladım bu haritayı alışamadım çok renkli kör olacam asdsdfasda. Bizi birazdan banlayacaklar konuyu fazla şeyapmayalım :D . @pickpocket yardımın için çok teşekküre derim konuyu kitleyebilirsin istersen hocam

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Buğra
Valla hocam ben daha yeni yeni oynamya başladım bu haritayı alışamadım çok renkli kör olacam asdsdfasda. Bizi birazdan banlayacaklar konuyu fazla şeyapmayalım :D . @pickpocket yardımın için çok teşekküre derim konuyu kitleyebilirsin istersen hocam
iyi forumlar hocam 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,282
Üyeler
167,281
Son üye
Umutdur12
Top Bottom