kardeşim baya sürüyor bazende olmuyor anlayamadımBende de aynı sorunlar oluyor. Dediğinin aksine TR'de hatta TR'nin komşu ülkelerinin bile çok uzak bölgelerinde server olduğu için bol bol lag oluyor ama kısa süreli sendeki uzun lag mı bilemedim
Resmine şimdi baktım merhaba hocamBende de aynı sorunlar oluyor. Dediğinin aksine TR'de hatta TR'nin komşu ülkelerinin bile çok uzak bölgelerinde server olduğu için bol bol lag oluyor ama kısa süreli sendeki uzun lag mı bilemedim
Öncelikle merhaba. CoD'de şuan çoğu oyuncu yaşıyor bu sorunu ama bazen oyunculardanda kaynaklanabiliyor. Bunun için düzenli olarak sürücüleri güncellediğinden emin ol. Bunun için ise Driver Booster önerebilirim. Yada Ethernet kablolarının eskiliği, hasar alması nedeniylede bu durum yaşanabilir. CoD oynayacak bir bilgisayarım yok ama zamanında oynadığım oyunlarda ethernet kablomu değiştirmem ile gecikme (ping) yaklaşık 75 ms farketti. İyi günler.Merhaba arkadaşlar warzoneda lag yaşıyorum 50 mbit nete sahibim türk serverlarındamı sorun var acaba ?
Teşekkürler deneyeceğimÖncelikle merhaba. CoD'de şuan çoğu oyuncu yaşıyor bu sorunu ama bazen oyunculardanda kaynaklanabiliyor. Bunun için düzenli olarak sürücüleri güncellediğinden emin ol. Bunun için ise Driver Booster önerebilirim. Yada Ethernet kablolarının eskiliği, hasar alması nedeniylede bu durum yaşanabilir. CoD oynayacak bir bilgisayarım yok ama zamanında oynadığım oyunlarda ethernet kablomu değiştirmem ile gecikme (ping) yaklaşık 75 ms farketti. İyi günler.
hayırlı olsunResmine şimdi baktım merhaba hocamtopladığın sistemden aldım memnunum teşekkür ederim
![]()