R RXED 80+ Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ege Yaren Dün, 10:19 #1 Battle net üzerinden Warzone indirecektim ama direk call of duty yazan bir dosya indiriyor, doğru mu iniyor? Direk indirip bakmak isterdim ama internetim pek iyi değil zaman kaybetmek istemiyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Battle net üzerinden Warzone indirecektim ama direk call of duty yazan bir dosya indiriyor, doğru mu iniyor? Direk indirip bakmak isterdim ama internetim pek iyi değil zaman kaybetmek istemiyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
HalilAydogan 80+ Silver Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2,044 Dahası Reaksiyon skoru 994 İsim Halil Aydogan İlgilendiği Kategoriler Teknoloji Instagram https://www.instagram.com/hhalilaydogan/ Twitter hhalilaydogan Dün, 10:35 #2 Evet doğru
R RXED 80+ Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ege Yaren Dün, 11:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HalilAydogan yazmış: Evet doğru Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim cevabın için.