Calypso çeviri güvenilir mi?

tarihiaga

80+
Reaksiyon skoru
24
calypso çeviriden spider-man remastered türkçe yama indirmeyi düşünüyorum güvenilir mi veya herhangi bir virüs var mıdır?

Kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

evet güvenilir

adamlar ilk piyasaya çıktığı zaman bir yamalarını kullanmıştım ve nedense yamadan sonra bayağı bir sistem değişikliği farkettiğm için discordlarına gittim kalın sesli bir eleman vardı yönetici ekibindenmiş güya ne kadar doğru bilemem betik paketleri ve log geçmişini buna 20 30 kişilik public bir odada herkesin içinde gösterdim hani nedir bunun sebebi diye sordum sadece :D adam küfürler hakaretler havada uçuşuyor kafayı yedi biryerlere falan da vurmaya başladı sesler öyle geliyordu çünkü tam deli bir yönetici ekibi var yani öyle diyim. adama sadece sordum ve yazılımcı olduğum için tamamen sanal makinada çalıştırmıştım ve önemsiz olduğunu sadece merak ettiğimden geldiğimi söylememe rağmen böyle bir tepki almıştım20 30 kişi adama kahkaha atıyoruz konuşmacı olmama rağmen bende attım ben dahil 12 13 kişiyi banlamıştı anında sinir krizinden sonra çünkü banlananlarda ekleyip özelden falan yazmıştı iyi ragebait attın diye ama amacım asla o değildi böyle bir anı :D

Geri