Can sıkıntısını bir anda götürecek oyun önerisi alabilir miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Can sıkıntısını bir anda götürebilecek, gün içinde fazla düşünmeden karar vermeden "Hadi oynayayım" diyebileceğim bir oyun önerisi alabilir miyim?

DOOM ve DOOM Eternal. Hikaye yok bam gün aksiyon var, metal müzik var.

Jurassic World Evolution 2. Park kur, boz. Sıkıldığı yerde bırak sonra devam et.

DOOM ve DOOM Eternal. Hikaye yok bam gün aksiyon var, metal müzik var.
Aslında Wolfenstein serisi de olabilirdi ama o biraz daha hikaye odaklı olduğu için yazmadım. Yine de aklında bulunsun aksiyonu ve oynanışı mükemmel zevkli.

Aslında Wolfenstein serisi de olabilirdi ama o biraz daha hikaye odaklı olduğu için yazmadım. Yine de aklında bulunsun aksiyonu ve oynanışı mükemmel zevkli.
Aslında ben Bethesda'nın ikonik oyunlarının hepsine bakacağım. Böyle bir hedef var. Wolfenstein da bu ikonik oyunlardan biri. Ha tabi Oblivion falan oynamam. Skyrim'den yürürüm.

the long dark ama hikayesini de anlaman lazım
The Long Dark yavaş ilerleyen bir oyun. İki bölümünü oynadım. Üç kaldı. Üçe başlayacağım ama havaların soğumasını bekliyorum. The Long Dark oynadığım zaman ısıtıcıyı kapatıp sıcak çikolata içiyorum. O atmosferi daha iyi yaşatıyor.

Aslında ben Bethesda'nın ikonik oyunlarının hepsine bakacağım. Böyle bir hedef var. Wolfenstein da bu ikonik oyunlardan biri. Ha tabi Oblivion falan oynamam. Skyrim'den yürürüm.

The Long Dark yavaş ilerleyen bir oyun. İki bölümünü oynadım. Üç kaldı. Üçe başlayacağım ama havaların soğumasını bekliyorum. The Long Dark oynadığım zaman ısıtıcıyı kapatıp sıcak çikolata içiyorum. O atmosferi daha iyi yaşatıyor.

Just cause 2 ve ya 3

Geri