KullanıcıAdı10
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Yusuf Sadık
Dayımın telefonda çanak okey Plus var, oyuna girince sürekli atıyordu, bir süre sonra Facebook ile giriş yapıldığı için attığını fark ettim. Otomatik olarak Facebook'a bağlandığı için giriş ekranında oyundan atıyormuş. (oyuna giriyor, ekran saydam-beyaz gibi bir renk olup "yükleniyor" yazısı çıkıyor, bundan sonra atıyor. Bu açılan saydam-beyaz dediğim kısım Facebook hesabına bağlanılan kısım.) Daha sonra yine Facebook hesabına bağlanan başka bir oyuna girdim. (bu da aynı şirketin oyunu) bu oyuna giriş yaptı.
Önbelleği ve verileri temizlemeyi denedim, uygulamayı silip yüklemeyi denedim, hem hücresel veri hem Wi-Fi ile girmeyi denedim, her biri başarısız oldu. En son Facebook üzerinden bağlantıyı kökünden kesecektim ancak ilerleme kaybedilir diye yapamadım çünkü hesap oldukça gelişmiş. Bir de ekleme olarak: Oyuna misafir girişi yapınca atmıyor.
Oyun yaklaşık 1 hafta-10 gün falan kapalı kalıyormuş, daha sonra açılıyor ancak diğer oyun gidiyormuş.
Sorun bizde çünkü diğer oyuncular bu sorunu yaşamıyor.
Ne yapmalıyım?
Önbelleği ve verileri temizlemeyi denedim, uygulamayı silip yüklemeyi denedim, hem hücresel veri hem Wi-Fi ile girmeyi denedim, her biri başarısız oldu. En son Facebook üzerinden bağlantıyı kökünden kesecektim ancak ilerleme kaybedilir diye yapamadım çünkü hesap oldukça gelişmiş. Bir de ekleme olarak: Oyuna misafir girişi yapınca atmıyor.
Oyun yaklaşık 1 hafta-10 gün falan kapalı kalıyormuş, daha sonra açılıyor ancak diğer oyun gidiyormuş.
Sorun bizde çünkü diğer oyuncular bu sorunu yaşamıyor.
Ne yapmalıyım?