Fevkelade1i
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,059
- İsim
- Muhammet Trabzon
- Konu Sahibi Konu Sahibi
HDP hâriç diyorsun ama HDP'nin desteği olmadan iktidara gelemiyorsunuz?Ee ben de imam hatipte okudum hiçbir yararı olmadı o kadar din dersi gördük çoğu kişi sevmiyor imam hatibe giden 10larca arkadaşım da memnun değildi imam hatipli olmak hiçbir şey ifade etmiyor ben okudum imam hatip mezunuyum dinimi bilirim kuranımı bilirim dualarımı bilirim kimsenin dinine, diline, ırkına karışmam birisi ateist mi oldu ona kötü gözle bakmam herkesin kendi kararıdır birisi hristiyan mı oldu kendi kararı beni ilgilendirmez yıllardır din üzerinden yaşlı vatandaşlarımızı kandırıyorlar ben en koyu akp'ciydim hem de en koyusundan ama son senelerden sonra benden bi gram destek alamaz ak parti ve yandaşları benim oyum Memleket Partisine ya da Chp'nin adayına göre şekillencek akp ve hdp hariç hepsi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana demedim zaten, twiti atan kişiyle ilgili dedim. Yanlış bir söylem kullandı Süleyman Soylu. Söyleminin yanlış olduğunu da aynı yayında açıklayıp, özür diledi.Ben algı yapmıyorum sadece görüşünü merak ettim teşekkürler.
Bende sana bir soru sormak istiyorum. Canan Kaftancıoğlu'nu ve yandaşlarını destekliyor musun? Bu kadın hakkında ne düşünüyorsun?