Neler Yeni

Canan Kaftancıoğlu'nun Terör Örgütleri İle Bir Bağlantısı Yokmuş!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ee ben de imam hatipte okudum hiçbir yararı olmadı o kadar din dersi gördük çoğu kişi sevmiyor imam hatibe giden 10larca arkadaşım da memnun değildi imam hatipli olmak hiçbir şey ifade etmiyor ben okudum imam hatip mezunuyum dinimi bilirim kuranımı bilirim dualarımı bilirim kimsenin dinine, diline, ırkına karışmam birisi ateist mi oldu ona kötü gözle bakmam herkesin kendi kararıdır birisi hristiyan mı oldu kendi kararı beni ilgilendirmez yıllardır din üzerinden yaşlı vatandaşlarımızı kandırıyorlar ben en koyu akp'ciydim hem de en koyusundan ama son senelerden sonra benden bi gram destek alamaz ak parti ve yandaşları benim oyum Memleket Partisine ya da Chp'nin adayına göre şekillencek akp ve hdp hariç hepsi olabilir
HDP hâriç diyorsun ama HDP'nin desteği olmadan iktidara gelemiyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben algı yapmıyorum sadece görüşünü merak ettim teşekkürler.
Sana demedim zaten, twiti atan kişiyle ilgili dedim. Yanlış bir söylem kullandı Süleyman Soylu. Söyleminin yanlış olduğunu da aynı yayında açıklayıp, özür diledi.

Bende sana bir soru sormak istiyorum. Canan Kaftancıoğlu'nu ve yandaşlarını destekliyor musun? Bu kadın hakkında ne düşünüyorsun?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
HDP hâriç diyorsun ama HDP'nin desteği olmadan iktidara gelemiyorsunuz?
Aynısı AKP için de geçerli eğer öyle olmasaydı akp hdp'yi kapattırmasını bilirdi hdplilerin bir kısmı erdoğan'a oy veriyorlar 2. Turda hdp partisi bir terör partisi buna hemfikiriz o zaman hükümet bu partiyi kapattırsın ama yemiyor çünkü akp de hdpnin oylarına talip

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Aynısı AKP için de geçerli eğer öyle olmasaydı akp hdp'yi kapattırmasını bilirdi hdplilerin bir kısmı erdoğan'a oy veriyorlar 2. Turda hdp partisi bir terör partisi buna hemfikiriz o zaman hükümet bu partiyi kapattırsın ama yemiyor çünkü akp de hdpnin oylarına talip
Hayır, Ak Parti için geçerli değil bu. Erdoğan'ın oy oranı, partisinden daha yüksek.

Ve, HDP'liler Ak Parti'ye oy vermiyor. HDP'liler, PKK'nın yönettiği yere oy verirler. Onlar da, geçtiğimiz seçimlerde CHP'ye oy vermelerini istedi. Videoları var bunların, istersen atabilirim. Fakat Kürtler Ak Parti'ye oy veriyor. Kürtlerin hepsini, HDP'li gibi görmek çok saçma...

Memleket Partisinden, Mehmet Ali Çelebi'de bugünkü canlı yayınında şu açıklamayı yaptı:
"CHP'den ayrılmadan önce, Kılıçdaroğlu'na; 'Partiyi, HDP yönetiminden uzaklaştırın. HDP seçmenini kazanmak için çalışabiliriz fakat HDP yönetimiyle hiçbir ittifakımız olmamalı. İçimizdeki Atatürk düşmanlarını, partiden ihraç edin.' gibi önerilerde bulunduk. Kılıçdaroğlu, bu önerilerimizin hiçbirini gerçekleştirmeyeceğini ve bu gidişatın daha hayırlı olacağını savundu."

Memleket Hareketi, CHP yönetimini bunlarla suçluyor. HDP yönetimi ile iş tuttuğunu söylüyor. Kendilerinin, HDP yönetimi ile hiçbir bağları olmayacağını fakat HDP seçmenini kazanmak için çalışmalar yapacağını açıklıyorlar. Sen, Memleket Hareketini desteklediğini söyleyerek; CHP'ye oy vereceğim diyorsun. Nasıl bir ikilem bu? HDP yönetimi ile iş tutana oy mu vereceksin? Yoksa HDP yönetimi ile iş tutmaları senin için sorun değil mi? Veya, Memleket Partisi CHP'ye iftira mı atıyor? Sorularımı cevaplayabilir misin?

Keşke, Mehmet Ali Çelebi'nin açıklamalarını dinleseydin bugün. Neden CHP'nin desteklenmemesi gerektiğini, kimlerle iş tuttuğunu bir bir açıkladı.

Şunu da eklemem gerek. HDP şu süreçte kapatılamaz. Yeni anayasa gelmeden kapatılırsa, yeni bir parti açarlar ve "temiz" sayfa ile siyasete başlarlar. HDP'den önceki kapatılan partilere bak; hepsi PKK destekçisiydi, hepsi kapatıldı ve hepsinin yerin yenisi açıldı. HDP'nin yeni açıldığı dönemi hatırlıyorum; herkes önceki partiyle alakası olmadığını ve bir terör partisi olmadığını savunuyordu... 90'lardan beri kapatıp duruyoruz bu partiyi. Değişen hiçbir şey olmuyor. Sistem değişmeli ve parti öyle bir kapatılmalı ki; yerine yenisini açılmamalı.

Şunu da eklemem gerek; HDP'li vekillerin yargılanması için meclise fezleke getiren Ak Partidir. Bu fezlekelere hayır oyu verenler de, CHP ve İyi Partidir. Eleştireceksen, bunları da görmen gerekiyor.

Bende sana bir soru sormak istiyorum. Canan Kaftancıoğlu'nu ve yandaşlarını destekliyor musun? Bu kadın hakkında ne düşünüyorsun?
Mesajı düzenleyerek sorduğum için görmedin sanırım. @mericcerbay üstteki sorumu cevaplar mısın?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hayır, Ak Parti için geçerli değil bu. Erdoğan'ın oy oranı, partisinden daha yüksek.

Ve, HDP'liler Ak Parti'ye oy vermiyor. HDP'liler, PKK'nın yönettiği yere oy verirler. Onlar da, geçtiğimiz seçimlerde CHP'ye oy vermelerini istedi. Videoları var bunların, istersen atabilirim. Fakat Kürtler Ak Parti'ye oy veriyor. Kürtlerin hepsini, HDP'li gibi görmek çok saçma...

Memleket Partisinden, Mehmet Ali Çelebi'de bugünkü canlı yayınında şu açıklamayı yaptı:

Memleket Hareketi, CHP yönetimini bunlarla suçluyor. HDP yönetimi ile iş tuttuğunu söylüyor. Kendilerinin, HDP yönetimi ile hiçbir bağları olmayacağını fakat HDP seçmenini kazanmak için çalışmalar yapacağını açıklıyorlar. Sen, Memleket Hareketini desteklediğini söyleyerek; CHP'ye oy vereceğim diyorsun. Nasıl bir ikilem bu? HDP yönetimi ile iş tutana oy mu vereceksin? Yoksa HDP yönetimi ile iş tutmaları senin için sorun değil mi? Veya, Memleket Partisi CHP'ye iftira mı atıyor? Sorularımı cevaplayabilir misin?

Keşke, Mehmet Ali Çelebi'nin açıklamalarını dinleseydin bugün. Neden CHP'nin desteklenmemesi gerektiğini, kimlerle iş tuttuğunu bir bir açıkladı.

Şunu da eklemem gerek. HDP şu süreçte kapatılamaz. Yeni anayasa gelmeden kapatılırsa, yeni bir parti açarlar ve "temiz" sayfa ile siyasete başlarlar. HDP'den önceki kapatılan partilere bak; hepsi PKK destekçisiydi, hepsi kapatıldı ve hepsinin yerin yenisi açıldı. HDP'nin yeni açıldığı dönemi hatırlıyorum; herkes önceki partiyle alakası olmadığını ve bir terör partisi olmadığını savunuyordu... 90'lardan beri kapatıp duruyoruz bu partiyi. Değişen hiçbir şey olmuyor. Sistem değişmeli ve parti öyle bir kapatılmalı ki; yerine yenisini açılmamalı.

Şunu da eklemem gerek; HDP'li vekillerin yargılanması için meclise fezleke getiren Ak Partidir. Bu fezlekelere hayır oyu verenler de, CHP ve İyi Partidir. Eleştireceksen, bunları da görmen gerekiyor.

Mesajı düzenleyerek sorduğum için görmedin sanırım. @mericcerbay üstteki sorumu cevaplar mısın?
Pek bir şey düşünmüyorum pkk destekliyor gerisi bende yok.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Pek bir şey düşünmüyorum pkk destekliyor gerisi bende yok.
İmamoğlu'nun bu kadını eş başkan olarak ataması, CHP içindeki konumu falan sizi ilgilendirmiyor mu? Oy kullanacağınız zaman bu kriterlere bakmıyor musunuz? Veya, PKK'yı desteklemesi sizi rahatsız etmiyor mu?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İmamoğlu'nun bu kadını eş başkan olarak ataması, CHP içindeki konumu falan sizi ilgilendirmiyor mu? Oy kullanacağınız zaman bu kriterlere bakmıyor musunuz? Veya, PKK'yı desteklemesi sizi rahatsız etmiyor mu?
Türkiyede adam akıllı yönetebilicek parti olduğunu düşünmüyorum artık oy işini hangisi daha az halk'tan çaldıysa ona vericem.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Türkiyede adam akıllı yönetebilicek parti olduğunu düşünmüyorum artık oy işini hangisi daha az halk'tan çaldıysa ona vericem.
Umarım, sağ kolu olarak PKK destekçisi birini atayan adama oy vermezsiniz hocam. Eğer ki onlar başa geçerse, ortada çalacak bir ülke de kalmayacak.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Umarım, sağ kolu olarak PKK destekçisi birini atayan adama oy vermezsiniz hocam. Eğer ki onlar başa geçerse, ortada çalacak bir ülke de kalmayacak.
Ülke'yi yeterince soydular zaten yavaş yavaş foyalarıda ortaya çıkıyor hayırlısı diyelim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu kadın kadar itici olan çok az kadın tanıyorum Zehra Zümrüt Çelik gibi mesela bu kadın giderse CHP çağ atlar

ben akpli değilim iyi ki de değilim halkı sömürenlere destek çıkmam islamın en büyük düşmanı bana göre akp'dir sömürdükçe sömürüyor bitmiyor
Yanık eklenmemiş üzdünüz beni beyfendi.

Bildiğiniz gibi Süleyman Soylu şu an Habertürk kanalında, Kübra Par'ın moderatörlüğünde sorulan sorulara cevap veriyor. Yayınla ilgili, Canan Kaftancıoğlu şöyle bir twit attı:

Söylediğine göre, terör örgütleri ile hiçbir ilişkisi yokmuş bu kadının.

Şimdi, Canan Kaftancıoğlu'nun terörü desteklediği twitlerine gelelim.

PKK'nın kurucularından biri olan Sakine Cansız'ı da övmüştü kendisi.

Alıntıyı görüntüle

Geçtiğimiz günlerde ilgili twitini sildi fakat Habertürk kanalına telefon bağlantısı ile katılmış ve bu konuda fikrinin aynı olduğunu, hiç değişmediğini ve bundan sonra da hiç değişmeyeceğini açıkladı.

Bu kadının sicili sadece bu kadarlık değil. Şehitlerle dalga geçen, ezandan rahatsız olduğunu söyleyen, devleti soykırımla suçlayan söylemleri var. Ve bu kadın İstanbul Eş Başkanı! İmamoğlu kadar yetkisi var belediye üzerinde. İmamoğlu, bu kadını kendisi atadı.

İstanbul Belediyesini kazandıktan sonra, terör yandaşı bu kadına bunca yetkiyi veren İmamoğlu, es kazara 2023 seçimlerini kazansa hangi yetkileri verirdi sizce?
Sevmediğim kadınlar
1-Yanık.
2-Kaftancı.
3-Kızıl saçlı feminist.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
İyiki siyasete tövbe etmişim

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sevmediğim kadınlar
1-Yanık.
2-Kaftancı.
3-Kızıl saçlı feminist.
Bu kadınların yanı sıra, bunlara destek verenleri de sevmiyorum.

Düzeltme: Derya Yanık hakkında bilgim yok. Hiçbir konuşmasını dinlemedim. Daha yeni bakan olarak atandı sanırım.

İyiki siyasete tövbe etmişim
Tövbe etmesen ne olacaktı ki 😁

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Bu kadınların yanı sıra, bunlara destek verenleri de sevmiyorum.

Düzeltme: Derya Yanık hakkında bilgim yok. Hiçbir konuşmasını dinlemedim. Daha yeni bakan olarak atandı sanırım.

Tövbe etmesen ne olacaktı ki 😁
Sen beni biliyon bıktım bazı şeylerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,465
Üyeler
165,358
Son üye
Kaan2322