Neler Yeni

Cane Corso Beslemek Yasak mı? Ağızlık takmak zorunlu mu ?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar başlıktaki gibi. Cane Corso ırkı köpek beslemek yasak değil diye biliyorum ancak pitbull kadar tehlikeli bir tür. Sokakta Ağızlık ile gezdirilmesi zorunlu mudur ? Bilenlerden yardım diliyorum kaynakla birlikte atarlarsa memnun olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Çilingiroğlu
Ben yasak diye biliyorum. Bir arkadaşımın var Zeus,onu ağızlıksız gezdirmiyor. Çok zor ve tehlikeli köpek cane corsolar heleki doğru eğitilmediyse, sahipleri için bile büyük risk bana göre tabi. Yavruyken işinde uzman biriyle eğitimini tamamlatırsan bir sorun yaşamazsın. Ama doğru kişi bak altını çiziyorum. İnternetten gördüğün bilgilerle,kafandakileri harmanlayıp düz mantık ilerlememende fayda var. Yazarken gördüm, eski bir soruymuş, ama silmeyecem belki merak eden çıkarda nasiplenir :D

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Arkadaşlar başlıktaki gibi. Cane Corso ırkı köpek beslemek yasak değil diye biliyorum ancak pitbull kadar tehlikeli bir tür. Sokakta Ağızlık ile gezdirilmesi zorunlu mudur ? Bilenlerden yardım diliyorum kaynakla birlikte atarlarsa memnun olurum.
Ağızlık takmak zorunlu olmasa bile takmanızı tavsiye ederim diğer insanların can güvenliği için.

Top Bottom