Neler Yeni

Canlı ders hakkında ne düşünüyorsunuz

Avolay

80+ Gold
Kötü...

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Yav hoca bağırıyo mikrofonu olmayana niye yok diye bağırıyo dersin yarısı boş geçiyor birde sınav olacak öğrencinin kendi başına çalışması çok zor bir şeydir.Öğretmen bu yüzden var.

Excator23cm

80+ Gold
Haklısın sınavların olacağı kesin değilmi?
şu anlık öyle ama ne olur bilinmez bazıları sınav oldu bazıları olmadı.
4 ülkeye uçuşlar yasaklandı mutasyon geçirmiş korona yüzünden buraya gelirse iptal edilebilir ama benim sınavlar girildi bile e okula

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Çok saçma geliyor, eba var ama sadece zooma girmek için kullanıyorum (çoğu okul/sınıf böyle yapıyor.). Evde olduğumuz için çoğunlukla yattığımız/oturduğumuz yerden dinliyoruz yani sınıf ortamı gibi not almıyor çoğu öğrenci(örn. bana verilen kitaplar verildiği günden daha temiz ikinci elde satarım öyle güzel durumda çizik yok.). Tabii dinlemek için iyi bir internet gerek o da bizde ne arar polis telsizi gibi ses geliyo

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hiç bir işe yaramıyor. Zaman kaybı gibi geliyor. Konuları orada anlamadığım için Youtube'a bakıyorum ama yine anlamıyorum. Asla okuldaki gibi olmuyor. Zaten şu ev ortamında da ders çalışmak hiç cazip gelmiyor.

ELECTUS

80+ Silver
şu anlık öyle ama ne olur bilinmez bazıları sınav oldu bazıları olmadı.
4 ülkeye uçuşlar yasaklandı mutasyon geçirmiş korona yüzünden buraya gelirse iptal edilebilir ama benim sınavlar girildi bile e okula
tarih bellimi peki şıan sizin?

ELECTUS

80+ Silver
biz ilk sınavları olduk 2. için ise canlı ders katılımına ve performasna göre verecekler.
Ozaman siz ocak ayında sınav olursa eğer olmıyacaksınız ilk sınavı olduğunuz için.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Hiç bir işe yaramıyor. Zaman kaybı gibi geliyor. Konuları orada anlamadığım için Youtube'a bakıyorum ama yine anlamıyorum. Asla okuldaki gibi olmuyor. Zaten şu ev ortamında da ders çalışmak hiç cazip gelmiyor.
Doğru ne diyeyim

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana sırf canlı dersler için telefon aldılar ama dersleri anlayamıyorum hiç bir şey yok yani siz ne düşünüyorsunuz
şuan arkaplanda açık gerisini söylemiyorum (o kadar sıkıcı yani)

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Bana sırf canlı dersler için telefon aldılar ama dersleri anlayamıyorum hiç bir şey yok yani siz ne düşünüyorsunuz
Bende aynıyım gram bişe anlamıyorum derslerden. Herşeyi geçtim bu korona vaktinde sınav yapacaklar birde. Garip gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazenleri uyanamıyorum ve baya ders kaçırıyorum. Eğer ders katılımından not verilecek ise yine kötü.

Top Bottom