şu anlık öyle ama ne olur bilinmez bazıları sınav oldu bazıları olmadı.Haklısın sınavların olacağı kesin değilmi?
tarih bellimi peki şıan sizin?şu anlık öyle ama ne olur bilinmez bazıları sınav oldu bazıları olmadı.
4 ülkeye uçuşlar yasaklandı mutasyon geçirmiş korona yüzünden buraya gelirse iptal edilebilir ama benim sınavlar girildi bile e okula
biz ilk sınavları olduk 2. için ise canlı ders katılımına ve performasna göre verecekler.tarih bellimi peki şıan sizin?
Ozaman siz ocak ayında sınav olursa eğer olmıyacaksınız ilk sınavı olduğunuz için.biz ilk sınavları olduk 2. için ise canlı ders katılımına ve performasna göre verecekler.
Doğru ne diyeyimHiç bir işe yaramıyor. Zaman kaybı gibi geliyor. Konuları orada anlamadığım için Youtube'a bakıyorum ama yine anlamıyorum. Asla okuldaki gibi olmuyor. Zaten şu ev ortamında da ders çalışmak hiç cazip gelmiyor.
şuan arkaplanda açık gerisini söylemiyorum (o kadar sıkıcı yani)Bana sırf canlı dersler için telefon aldılar ama dersleri anlayamıyorum hiç bir şey yok yani siz ne düşünüyorsunuz
demek ki yalnız değil mişimBana sırf canlı dersler için telefon aldılar ama dersleri anlayamıyorum hiç bir şey yok yani siz ne düşünüyorsunuz
Bende aynıyım gram bişe anlamıyorum derslerden. Herşeyi geçtim bu korona vaktinde sınav yapacaklar birde. Garip gerçekten.Bana sırf canlı dersler için telefon aldılar ama dersleri anlayamıyorum hiç bir şey yok yani siz ne düşünüyorsunuz