Neler Yeni

Canlı derse katılan vs katılmayan sözlü notları nasıl olur?

Bu dönemde hocaların 1. öncülü derslere katılıp katılmaman ve verdikleri ödevleri yapman.
Düşük verirse şaşırma derim.

Arkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
rahat verir

Arkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
ah be kankam
matematik deme
üzülüyom bir insanın kimyası 85 biypolojisi 89 fiziği 100 olup matematiği nasıl 48 gelir anlamıyorum
ama streslenmiştim o sınavda baya o etkiledi beni çünkü ii hazırlanmıştım

ah be kankam
matematik deme
üzülüyom bir insanın kimyası 85 biypolojisi 89 fiziği 100 olup matematiği nasıl 48 gelir anlamıyorum
ama streslenmiştim o sınavda baya o etkiledi beni çünkü ii hazırlanmıştım
Hocam matematik 92 aldım ama kimya kötü benim de. Biyoloji de yüksek alsam fizik de inş iyi gelir de kimyayı nötrler. 49,5 ortalamada bıraktı bizim kimya hocası geçen sene. Çocuk perişan oldu :D

Hocam matematik 92 aldım ama kimya kötü benim de. Biyoloji de yüksek alsam fizik de inş iyi gelir de kimyayı nötrler. 49,5 ortalamada bıraktı bizim kimya hocası geçen sene. Çocuk perişan oldu :D
bizim kimyacı ödev basıyor
ödev arkası ödev

ödevler değerlendirir ama ders katılımın sannetmiyorum çünkü internet olmayabilir yada kötü olur ikide bir gider o zaman ona göre değerlendirirse haksızlık olur ama ödevleri değerlendirebilir

Çok sevgili hocalar: Derse katılımınıza göre (el kaldırıp soruları cavaplama) sözlülerinizi vereceğiz.
Canlı derste forumda gezinip sevgilisiyle mesajlaşan bne: :D

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Geri