serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Bedende neyden sorumlu olabilirz ki bide düşük vercem diyo hocaya koskoca NAPİM dicem bi gün
Bedende neyden sorumlu olabilirz ki bide düşük vercem diyo hocaya koskoca NAPİM dicem bi gün
rahat verirArkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
valla bize birşeylar attı birde 45 şınav 100 mekik istiyorum dediBedende neyden sorumlu olabilirz ki bide düşük vercem diyo hocaya koskoca NAPİM dicem bi gün
ah be kankamArkadaşlar 2 sınavım okundu. Tarih 90, Matematik 92. Sayısalcıyım. Derslerin çoğuna katılmadım. Katılan arkadaşlarım 60 65 almış.
Bana 50 sözlü verip katılanlara 80 verilir mi sizce? Saçma bence. Ben de derste anlamadığım için kendim çalışmak yerine derste açık bırakıp gitseydim o zaman.
valla mekik tamamda şınav 45 şınav neege fitness back in business actually always in business
Hocam matematik 92 aldım ama kimya kötü benim de. Biyoloji de yüksek alsam fizik de inş iyi gelir de kimyayı nötrler. 49,5 ortalamada bıraktı bizim kimya hocası geçen sene. Çocuk perişan olduah be kankam
matematik deme
üzülüyom bir insanın kimyası 85 biypolojisi 89 fiziği 100 olup matematiği nasıl 48 gelir anlamıyorum
ama streslenmiştim o sınavda baya o etkiledi beni çünkü ii hazırlanmıştım
bizim kimyacı ödev basıyorHocam matematik 92 aldım ama kimya kötü benim de. Biyoloji de yüksek alsam fizik de inş iyi gelir de kimyayı nötrler. 49,5 ortalamada bıraktı bizim kimya hocası geçen sene. Çocuk perişan oldu![]()