Fevkelade1i
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,059
- İsim
- Muhammet Trabzon
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Öğrenciler kamera açmayıp, derse katılmayınca hocalar da derslere önem vermez oldu. Epey verimsiz geçiyor, hocanın da şevki kalmadı artık. Daha üçüncü haftadayız. Çok geçmeden kamera almam gerekiyor. Yayın açtığımda piksel piksel göstermeyecek bir kamera önerebilir misiniz? 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum, daha önce hiç kamera kullanmadım. Kendi kullandığınız kameraları önerseniz bile olur. Aldıktan sonra görüntü kalitesi yönünden sıkıntı yaşamak istemiyorum.
@Abdullah Hacıgül Hocam, bu konuyla ilgili bir ürün öneri videosu çekersen çok harika olur. Belli bütçelere göre birden fazla kamera önerisinde bulunabilirsin.
*Kameranın mikrofonu olmasına gerek yok. James Donkey 710 model kulaklığını kullanıyorum. Onda mikrofon var.
**İnternet hızım 50 mbps, altyapı VDSL.
***En üst çıkacağım limit, 150₺ 'dir. Daha ötesine gidemem.
@Abdullah Hacıgül Hocam, bu konuyla ilgili bir ürün öneri videosu çekersen çok harika olur. Belli bütçelere göre birden fazla kamera önerisinde bulunabilirsin.
*Kameranın mikrofonu olmasına gerek yok. James Donkey 710 model kulaklığını kullanıyorum. Onda mikrofon var.
**İnternet hızım 50 mbps, altyapı VDSL.
***En üst çıkacağım limit, 150₺ 'dir. Daha ötesine gidemem.