KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,588 Dahası Reaksiyon skoru 857 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. 8 Mart 2023 #1 Bazılarını görüyorum valorant oynarken kamera yerine bir valorat karakteri fln koyuyorlar. Mouse klavyeyle oynuyor. Onu nasıl yapabilirim ?
Bazılarını görüyorum valorant oynarken kamera yerine bir valorat karakteri fln koyuyorlar. Mouse klavyeyle oynuyor. Onu nasıl yapabilirim ?
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,588 Dahası Reaksiyon skoru 857 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 JSezar yazmış: Örnek video var atar mısın? Devamı için tıklayın... böyle bir şey. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2023 tunazadeeq yazmış: Devamı için tıklayın... Sadece bu kedimi oluyor. Yoksa karakter fln da varmı ?
JSezar yazmış: Örnek video var atar mısın? Devamı için tıklayın... böyle bir şey. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2023 tunazadeeq yazmış: Devamı için tıklayın... Sadece bu kedimi oluyor. Yoksa karakter fln da varmı ?
tunazadeeq 80+ Bronze Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1,505 8 Mart 2023 #5 KasapBey yazmış: böyle bir şey. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2023 Sadece bu kedimi oluyor. Yoksa karakter fln da varmı ? Devamı için tıklayın... Arastirmak lazim
KasapBey yazmış: böyle bir şey. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Mart 2023 Sadece bu kedimi oluyor. Yoksa karakter fln da varmı ? Devamı için tıklayın... Arastirmak lazim
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,588 Dahası Reaksiyon skoru 857 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 tunazadeeq yazmış: Arastirmak lazim Devamı için tıklayın... Tamam eyvallah
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,588 Dahası Reaksiyon skoru 857 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. 9 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 tunazadeeq yazmış: Arastirmak lazim Devamı için tıklayın... Bongo cat oyunlarda gözükmüyor. Bongo cat'ı kurdum masaüstünde falan gözüküyor. Ama oyunlarda hiç gözükmüyor. Yönetici olarakda çalıştırıyorum normal olarakda. Neden olabilir ? OBS Twitch yayını yapıyorum. forum.donanimarsivi.com
tunazadeeq yazmış: Arastirmak lazim Devamı için tıklayın... Bongo cat oyunlarda gözükmüyor. Bongo cat'ı kurdum masaüstünde falan gözüküyor. Ama oyunlarda hiç gözükmüyor. Yönetici olarakda çalıştırıyorum normal olarakda. Neden olabilir ? OBS Twitch yayını yapıyorum. forum.donanimarsivi.com