Canon 1200D Lp e-10 Kukla pil tavsiye edermisiniz?

aernaydn

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar kaliteli wepcam fiyatları ortada, bende elimdeki dsrl makineyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Model : Canon 1200D
Canon wepcam utility destekliyor.

Lp e-10 batarya kullanıyor. Tavsiye ettiğiniz (dummy battery) kukla pil varmı ve makineye bi zararı olurmu acaba ?

Merhaba arkadaşlar kaliteli wepcam fiyatları ortada, bende elimdeki dsrl makineyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Model : Canon 1200D
Canon wepcam utility destekliyor.

Lp e-10 batarya kullanıyor. Tavsiye ettiğiniz (dummy battery) kukla pil varmı ve makineye bi zararı olurmu acaba ?
Sorunuzla alakasız olacak, merak ettiğim bir konu var bu tür fotoğraf makinelerini webcam olarak kullanıldığında bir kaç saat sonra ısınma ve kapanma yapıyor diyorlar denediniz mi hiç?

Sorunuzla alakasız olacak, merak ettiğim bir konu var bu tür fotoğraf makinelerini webcam olarak kullanıldığında bir kaç saat sonra ısınma ve kapanma yapıyor diyorlar denediniz mi hiç?
Kendi bataryası bitene kadar ısınıp kapanma gibi bir sorun olmadı benim cihazımda, bende batarya bitmesi derdinden kurtulmak için kukla pil arıyorum. Tr deki fiyatlar 600-700tl civarı. Amazonda 250tl den başlıyor fiyatlar ama gelen ürün uyumlu olurmu kaliteli olurmu bilmiyorum

Arkadaşlar konuyu yükseltiyorum, Hepsiburada üzerinden sanger marka ACK-E10 model dummy batarya siparişi verdim, ürünü test ettikten sonra sonuçları sizinle paylaşacağım.

Amazon üzerinde daha uygun fiyatlı ürünlerde mevcut fakat ne derecede güvenilir satıcılar bilmediğim için uyumluluk konusunda sıkıntı olmadın diye bu ürünü tercih ettim.

Geri