Çantamda deodorant taşısam sorun olur mu?

Samet Schwarz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
917
Arkadaşlar çantamın iç kısmına deodorantımı koyup fermuarını çeksem böyle kullansam bi sıkıntı olur mu kapalı alanda tutmayın vs. diyorlar emin olamadım.
Aranızda böyle kullanan varsa bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim.

Benim bildiğim uçağa almıyorlar basınç farkından dolayı sorun çıkarmasın diye. Eğer Everest zirvesine çıkmayı planlamıyorsan bir sorun olmaz.

Arkadaşlar çantamın iç kısmına deodorantımı koyup fermuarını çeksem böyle kullansam bi sıkıntı olur mu kapalı alanda tutmayın vs. diyorlar emin olamadım.
okula giderken sigara kokusunu bastırsın diye hep taşırdım yanımda hiçte patlamadım sadece biri çantamdan alıp bi çocuğu yakmaya çalışmıştı o günden sonra yanımda taşıyamıyorum

Normalden daha yüksek/düşük basıncın bulunduğu alanlarda (uçak, dağ zirvesi vb.) o tür aerosol şişelerin patlaması olası. Ancak kapalı alan vs felan sıkıntı arz etmez

Okula giderken çantanın içinde durması hiç bir sıkıntı yaratmaz.
Tabi bu sıkıntı yaratmasada arkadaşlarınızın ya da sizin yukarıda ki arkadaşın örnek verdiği gibi birbirini yakmaya çalışması durumu olabilir ama çantanın içinde o şekilde kalması hiçbir sıkıntı yaratmaz

Gym gidenler ölsün mü kokudan :D Şaka bir yana bir şey olmaz korkmayın

başına gelebılecek en kotu olay okulda falan onu bitirmeleri

okula giderken sigara kokusunu bastırsın diye hep taşırdım yanımda hiçte patlamadım sadece biri çantamdan alıp bi çocuğu yakmaya çalışmıştı o günden sonra yanımda taşıyamıyorum
Cok nezih bir cevreniz var anladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,395
Üyeler
189,835
Son üye
Melusine
Geri