Ücretsiz içerikleri kullanmanda sıkıntı yok diye biliyorum.Canva da ücretsiz olan şablonları ticari amaçlar için kullanabilirmiyim.Telif sorunu varmı.
telif yok hocam, telif hakkı olan tasarımlar zaten ücretli sanırım. Teliften korkuyorsanız benle çalışabilirsiniz ^^Canva da ücretsiz olan şablonları ticari amaçlar için kullanabilirmiyim.Telif sorunu varmı.
Freelancer olarakmı çalışıyorsanız hocam eğer öyleyse link falan bırakırsanız bi ara incelerimtelif yok hocam, telif hakkı olan tasarımlar zaten ücretli sanırım. Teliften korkuyorsanız benle çalışabilirsiniz ^^
Reklam/referale giriyor galiba hocam silip özelden atın arkadaşalinkten kastınız nedir anlamadım ama çalışmalarımı incelemek isterseniz;
![]()
Olcay I. Akbulut - Graphic Designer | Framer Partner & Expert in Istanbul, Turkey
Olcay I. Akbulut on Behancewww.behance.net
ne alaka hocam behance linki buReklam/referale giriyor galiba hocam silip özelden atın arkadaşa
Geçen gün benzerini @Gri Caner yaptı uyarı yedi one alaka hocam behance linki bu
siliyim bari de mesaj silme tuşunu bulamıyorumGeçen gün benzerini @Gri Caner yaptı uyarı yedi o
Mesajı silme de mesajı düzenle sil linkisiliyim bari de mesaj silme tuşunu bulamıyorum
tamamdır düzelttim teşekkürlerMesajı silme de mesajı düzenle sil linki