Neler Yeni

Caps Lock Açık Bırakıp Forumu Kirleten Üyelere Tepki

Bergee

80+ Silver
Bana böyle konular nedense saçma geliyor. İsteyen istediği gibi yazar? Belki bir alışkanlık bu. İstemsiz bir şekilde öyle yazmaya alışmıştır? Şu gibi konular caps açık yazanlardan daha rahatsız edici geliyor bana açıkçası hocam kusura bakmayında öyle valla yani bundan şikayetçi olanlar max 15 yaş falan herhalde gereksiz boş bir konu gibi geliyor bunlar bana. Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız :D

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana böyle konular nedense saçma geliyor. İsteyen istediği gibi yazar? Belki bir alışkanlık bu. İstemsiz bir şekilde öyle yazmaya alışmıştır? Şu gibi konular caps açık yazanlardan daha rahatsız edici geliyor bana açıkçası hocam kusura bakmayında öyle valla yani bundan şikayetçi olanlar max 15 yaş falan herhalde gereksiz boş bir konu gibi geliyor bunlar bana. Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız :D
Dostum haklısın fakat bu durumdan rahatsız olan üye sayısı çok fazla. Bu kadar insan "caps kapat" diyorsa ve hala kapatmayan üyeler çıkıyorsa bu bir problemdir.

Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız :D
Keşke doğru okusaydınız, orada tepki serimizin 5.konusu yazıyor ; tepki serimizde forumda olan ve diğer olaylara tepki veriyoruz.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Alışkanlık ise düzeltecek bunu. Caps Lock açarak yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bağırmanın ne manası var?

BEN ŞİMDİ BÖYLE YAZDIĞIM ZAMAN RAHATSIZ EDICI BIR GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alışkanlık ise düzeltecek bunu. Caps Lock açarak yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bağırmanın ne manası var?

Sakinleş...

Bergee

80+ Silver

Hocam size'ı 7 verirseniz gayet normal? AMA BÖYLE YAZINCA BİR ŞEY OLMUYOR BENCE :)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
BEN CAPS AÇIK YAZMIYORUM SHİFT'E BASILI TUTYORUM MORUK.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom