-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
İnternet ortamı üzerinde bağırmak anlamına geliyor. Ayrıyeten de görüntü olarak rahatsız edici.Caps kullanmıyorum ama Caps niye yasak
İnternet ortamı üzerinde bağırmak anlamına geliyor. Ayrıyeten de görüntü olarak rahatsız edici.Caps kullanmıyorum ama Caps niye yasak
Dostum haklısın fakat bu durumdan rahatsız olan üye sayısı çok fazla. Bu kadar insan "caps kapat" diyorsa ve hala kapatmayan üyeler çıkıyorsa bu bir problemdir.Bana böyle konular nedense saçma geliyor. İsteyen istediği gibi yazar? Belki bir alışkanlık bu. İstemsiz bir şekilde öyle yazmaya alışmıştır? Şu gibi konular caps açık yazanlardan daha rahatsız edici geliyor bana açıkçası hocam kusura bakmayında öyle valla yani bundan şikayetçi olanlar max 15 yaş falan herhalde gereksiz boş bir konu gibi geliyor bunlar bana. Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız
Keşke doğru okusaydınız, orada tepki serimizin 5.konusu yazıyor ; tepki serimizde forumda olan ve diğer olaylara tepki veriyoruz.Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız
Alışkanlık ise düzeltecek bunu. Caps Lock açarak yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bağırmanın ne manası var?Bana böyle konular nedense saçma geliyor. İsteyen istediği gibi yazar? Belki bir alışkanlık bu. İstemsiz bir şekilde öyle yazmaya alışmıştır? Şu gibi konular caps açık yazanlardan daha rahatsız edici geliyor bana açıkçası hocam kusura bakmayında öyle valla yani bundan şikayetçi olanlar max 15 yaş falan herhalde gereksiz boş bir konu gibi geliyor bunlar bana. Uğraşılması gerekilen daha çok şey varken en son bakılacak şeye bakıp birde 5. konuma hoşgeldiniz yazmışsınız
Hocam size'ı 7 verirseniz gayet normal? AMA BÖYLE YAZINCA BİR ŞEY OLMUYOR BENCEAlışkanlık ise düzeltecek bunu. Caps Lock açarak yazmak, bağırmak anlamına gelir. Bağırmanın ne manası var?
BEN ŞİMDİ BÖYLE YAZDIĞIM ZAMAN RAHATSIZ EDICI BIR GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR.
Benim şahsen gözümü tırmalıyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Sizin fikriniz.Hocam size'ı 7 verirseniz gayet normal? AMA BÖYLE YAZINCA BİR ŞEY OLMUYOR BENCE