Neler Yeni

Çarşamba günü matematik sınavım var

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
sosyal bilgiler diye bir dersmi vardı ben onada hiç girmedim
olm en çok ondan korkuyom bende matematik kolay bu sene sosyali git ezberle diğer derslerde kolay bu sınavlarda fen ve sosyal çalış daha ağırlıklı çalış diğer dersler o kadar zor değil geçen senenin tekrarı

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
olm en çok ondan korkuyom bende matematik kolay bu sene sosyali git ezberle diğer derslerde kolay bu sınavlarda fen ve sosyal çalış daha ağırlıklı çalış diğer dersler o kadar zor değil geçen senenin tekrarı
ok reis eyw

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Girmedin mi giremedin mi. Eğer girmediysen kusura bakma ama tamamen senin sorumsuzluğun. Eğer giremediysen, bu nasıl oluyor? Forumda hep aktif görüyorum derse girmek ne kadar zor olabilir? Soruna gelince, ben de 8. Sınıf öğrencisiyim en anlatımını beğendiğim kanal hocalara geldik. Hocalara geldik ve Tonguç tan konu anlatımı ve Soru çözümü izleyip soru çöz eni tavsiye ederim

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Girmedin mi giremedin mi. Eğer girmediysen kusura bakma ama tamamen senin sorumsuzluğun. Eğer giremediysen, bu nasıl oluyor? Forumda hep aktif görüyorum derse girmek ne kadar zor olabilir? Soruna gelince, ben de 8. Sınıf öğrencisiyim en anlatımını beğendiğim kanal hocalara geldik. Hocalara geldik ve Tonguç tan konu anlatımı ve Soru çözümü izleyip soru çöz eni tavsiye ederim
eba da canlı derslere tıklıyorum canlı ders gözükmüyor benim babam ziya selçuk da değil napayım eba yımı hackleyeyim

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
eba da canlı derslere tıklıyorum canlı ders gözükmüyor benim babam ziya selçuk da değil napayım eba yımı hackleyeyim
Herkesin babası Ziya Selçuk mu? Öğretmenlerine durumu anlat, onlardan yardım iste. Forumda konu aç öyle yardım iste. Öğrenmek isteyen kişi öğrenir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Herkesin babası Ziya Selçuk mu? Öğretmenlerine durumu anlat, onlardan yardım iste. Forumda konu aç öyle yardım iste. Öğrenmek isteyen kişi öğrenir.
öğretmenlerimden istedim aynı sokaktaki arkadaşım sözde beni wp grubuna kaydetcek

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
böyle bakınca yıllar onceki konulara çok kolay geliyor :(

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben 7. Sınıfta bütün sınavlara son gün çalışıyordum, yaparsın merak etme :D

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
İnternetten soru çözümlerine bak konulara felan

yusuf34

80+ Silver
türkiyede biraz ezber anlatıyorlar
sağolsunlar ezber yapa yapa düşünme yeteneğimi kaybedeceğim
hellal olsun %100haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 7. Sınıfta bütün sınavlara son gün çalışıyordum, yaparsın merak etme :D
evet güzel ama sonraki günlet kafandan uçup gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

la sen neden forumda gezdin full bos forum bura git derslere calis bende technopat geziyom derste orasi daha dolu
hellal olsun katılıyorum üniversiteli olmak çok güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom