olm en çok ondan korkuyom bende matematik kolay bu sene sosyali git ezberle diğer derslerde kolay bu sınavlarda fen ve sosyal çalış daha ağırlıklı çalış diğer dersler o kadar zor değil geçen senenin tekrarısosyal bilgiler diye bir dersmi vardı ben onada hiç girmedim
ok reis eywolm en çok ondan korkuyom bende matematik kolay bu sene sosyali git ezberle diğer derslerde kolay bu sınavlarda fen ve sosyal çalış daha ağırlıklı çalış diğer dersler o kadar zor değil geçen senenin tekrarı
la sen neden forumda gezdin full bos forum bura git derslere calis bende technopat geziyom derste orasi daha doluok reis eyw
Girmedin mi giremedin mi. Eğer girmediysen kusura bakma ama tamamen senin sorumsuzluğun. Eğer giremediysen, bu nasıl oluyor? Forumda hep aktif görüyorum derse girmek ne kadar zor olabilir? Soruna gelince, ben de 8. Sınıf öğrencisiyim en anlatımını beğendiğim kanal hocalara geldik. Hocalara geldik ve Tonguç tan konu anlatımı ve Soru çözümü izleyip soru çöz eni tavsiye ederimok reis eyw
eba da canlı derslere tıklıyorum canlı ders gözükmüyor benim babam ziya selçuk da değil napayım eba yımı hackleyeyimGirmedin mi giremedin mi. Eğer girmediysen kusura bakma ama tamamen senin sorumsuzluğun. Eğer giremediysen, bu nasıl oluyor? Forumda hep aktif görüyorum derse girmek ne kadar zor olabilir? Soruna gelince, ben de 8. Sınıf öğrencisiyim en anlatımını beğendiğim kanal hocalara geldik. Hocalara geldik ve Tonguç tan konu anlatımı ve Soru çözümü izleyip soru çöz eni tavsiye ederim
Herkesin babası Ziya Selçuk mu? Öğretmenlerine durumu anlat, onlardan yardım iste. Forumda konu aç öyle yardım iste. Öğrenmek isteyen kişi öğrenir.eba da canlı derslere tıklıyorum canlı ders gözükmüyor benim babam ziya selçuk da değil napayım eba yımı hackleyeyim
öğretmenlerimden istedim aynı sokaktaki arkadaşım sözde beni wp grubuna kaydetcekHerkesin babası Ziya Selçuk mu? Öğretmenlerine durumu anlat, onlardan yardım iste. Forumda konu aç öyle yardım iste. Öğrenmek isteyen kişi öğrenir.
hellal olsun %100haklısıntürkiyede biraz ezber anlatıyorlar
sağolsunlar ezber yapa yapa düşünme yeteneğimi kaybedeceğim
evet güzel ama sonraki günlet kafandan uçup gidiyorBen 7. Sınıfta bütün sınavlara son gün çalışıyordum, yaparsın merak etme
hellal olsun katılıyorum üniversiteli olmak çok güzella sen neden forumda gezdin full bos forum bura git derslere calis bende technopat geziyom derste orasi daha dolu