Neler Yeni

CarX Drift Racing Online ne zaman indirime girer?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
arkadaşlar steam hesapta 25 tl var genelde indirime girince ultimate paket 19tl ye düşüyor sizce ne zaman indirime girer. Beklemek mantıklımı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer paran varsa bekleme bence ama eğer bütçem kısıtlı diyorsan bekle.
bütçem kısıtlı maalesef sadece 25 tl var. birde biliyorsanız ne zaman girer indirime

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
arkadaşlar steam hesapta 25 TL var genelde indirime girince ultimate paket 19tl ye düşüyor sizce ne zaman indirime girer. Beklemek mantıklımı?
Bazen yayıncı indirimleri oluyor ama tarihleri ya da hangi oyunlar olacağı belli değil. Steam'de belirli aralıklarda indirimler oluyor: Yaz, Kış, Bahar, Cadılar Bayramı vb. Bu indirimlerden birinde girer büyük ihtimalle. Aslında sırf CarX gibi oyunlar için olan simülasyon indirimleri de oluyor ama simülasyon indirimleri daha yeni bitti. O yüzden en yakın indirim ya sonbahar ya da kış ayında olur diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen yayıncı indirimleri oluyor ama tarihleri ya da hangi oyunlar olacağı belli değil. Steam'de belirli aralıklarda indirimler oluyor: Yaz, Kış, Bahar, Cadılar Bayramı vb. Bu indirimlerden birinde girer büyük ihtimalle. Aslında sırf CarX gibi oyunlar için olan simülasyon indirimleri de oluyor ama simülasyon indirimleri daha yeni bitti. O yüzden en yakın indirim ya sonbahar ya da kış ayında olur diye düşünüyorum.
En uakın indirim sonbahar sanırım. O da kasım sonu gibi başlıyor. Sizce carx gibi bir oyun için beklemeye değermi
?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
En uakın indirim sonbahar sanırım. O da kasım sonu gibi başlıyor. Sizce carx gibi bir oyun için beklemeye değermi
?
Benim tarzım bir oyun değil. Ama sizin sevdiğiniz bir türse ve almak istiyorsanız, bir de bütçeniz kısıtlıysa tabii ki de en mantıklısı beklemek.

Top Bottom