Perfectshot06
Moderatör
Dahası
fc 25 ya %50 ya da %30 indirime girecek.25 mi 24 mü?
peki tahmini bir tarih verebilirmisiniz peki
fc 25 ya %50 ya da %30 indirime girecek.25 mi 24 mü?
peki tahmini bir tarih verebilirmisiniz peki
aldığın ea hesabı steamdeki ile aynısı ise devam ediliyor onun olayı o zaten 10 saat sonrasında direk devam edebilmen icin ama steamin bağlı olduğu hesap olmalı diye biliyormsanırım ea playde fc25 de var suanda
var ise ea playden alıp oynasam sonraan steamden satın alıp devam etsem aynı yerden devam edebiliyormuyum peki
peki tahmininizce sonbahar indirimindemi girer yılbaşı indirimindemifc 25 ya %50 ya da %30 indirime girecek.
fc23 oynadığım hesapla devam ederim büyük ihtimalle yani bağlıdır o hesap sorun olmaz o zamanaldığın ea hesabı steamdeki ile aynısı ise devam ediliyor onun olayı o zaten 10 saat sonrasında direk devam edebilmen icin ama steamin bağlı olduğu hesap olmalı diye biliyorm
ultimate pc tarafı hile dostum boş yere almış olursunneden yani kariyerde oynuyorum ultimate de oynuyorum 23 de 25de bir problemmi var ?
God of War / Last of Us / NBA falan indirime girer inşallaaah COD birde ://fc 23 var bende yenisini almayı düşünüyorum fc 24-25 steamde aynı fiyat sizce indirime girerlermi hangisi daha çok girer yada ne zaman almalıyım
Ya brom 40-50-60 dolar almak istediğim oyunlar hatta bir tık daha pahalıları da var. Bari yarı yarıya yakın bir indirime girerse toplu alıp baya bir süre oyun almayı düşünmüyoruminşallah girer bende bir ara spiderman alıcaktım indirimdeyken ama çokta güzel indirime girmiyorlar
o kadar para vermişken örneğin rdr gibi saatlerce oynayabilmelisin bence o açık dünyasında sadece boş boş gezerek bile saatlerini vermelisin diye düşünüyorum ben mesela gow gibi açık dünyalı olmayan oyunlar ortalama 50 saate falan bitiyor galibaYa brom 40-50-60 dolar almak istediğim oyunlar hatta bir tık daha pahalıları da var. Bari yarı yarıya yakın bir indirime girerse toplu alıp baya bir süre oyun almayı düşünmüyorum