Neler Yeni

Ea fc 25 indirime girermi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ali Kocaman
sanırım ea playde fc25 de var suanda
var ise ea playden alıp oynasam sonraan steamden satın alıp devam etsem aynı yerden devam edebiliyormuyum peki
aldığın ea hesabı steamdeki ile aynısı ise devam ediliyor onun olayı o zaten 10 saat sonrasında direk devam edebilmen icin ama steamin bağlı olduğu hesap olmalı diye biliyorm

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
fc 25 ya %50 ya da %30 indirime girecek.
peki tahmininizce sonbahar indirimindemi girer yılbaşı indirimindemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldığın ea hesabı steamdeki ile aynısı ise devam ediliyor onun olayı o zaten 10 saat sonrasında direk devam edebilmen icin ama steamin bağlı olduğu hesap olmalı diye biliyorm
fc23 oynadığım hesapla devam ederim büyük ihtimalle yani bağlıdır o hesap sorun olmaz o zaman

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Caner Karadağ
ultimate oynucaksan alma

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
fc 23 var bende yenisini almayı düşünüyorum fc 24-25 steamde aynı fiyat sizce indirime girerlermi hangisi daha çok girer yada ne zaman almalıyım
God of War / Last of Us / NBA falan indirime girer inşallaaah COD birde ://

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
inşallah girer bende bir ara spiderman alıcaktım indirimdeyken ama çokta güzel indirime girmiyorlar
Ya brom 40-50-60 dolar almak istediğim oyunlar hatta bir tık daha pahalıları da var. Bari yarı yarıya yakın bir indirime girerse toplu alıp baya bir süre oyun almayı düşünmüyorum :D

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
Ya brom 40-50-60 dolar almak istediğim oyunlar hatta bir tık daha pahalıları da var. Bari yarı yarıya yakın bir indirime girerse toplu alıp baya bir süre oyun almayı düşünmüyorum :D
o kadar para vermişken örneğin rdr gibi saatlerce oynayabilmelisin bence o açık dünyasında sadece boş boş gezerek bile saatlerini vermelisin diye düşünüyorum ben mesela gow gibi açık dünyalı olmayan oyunlar ortalama 50 saate falan bitiyor galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,357
Üyeler
160,836
Son üye
moretheunbeaten
Top Bottom