Neler Yeni

casper excalibur g770 alınır mı?

SeloTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yavuz Sel,m

José Mourinho

80+ Silver
Bu konu önceden açılmıstı fırın niyetine kullanın dağa iyi evin doğalgazından kesersiniz

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar

çoğunlukla fortnite valorant csgo ve ara sıra minecraft oynuyorum. uzun süre kullanmayı düşünüyorum (4-5 yıl veya 3). cs fort ve valorantı düşükde, minecraftı da full ayarlarda rahatca oynayabilirmiyim. Ayrıca i5 11400h işlemci mi daha iyi yoksa asus rog strix deki ryzen 7 4800h mi?
kanka abimde var özelliklerine göre fiyatı iyiydi alırken ama soğutması gerçekten etki ediyo soğutması pasif soğutma gibi bişey

José Mourinho

80+ Silver
kanka abimde var özelliklerine göre fiyatı iyiydi alırken ama soğutması gerçekten etki ediyo soğutması pasif soğutma gibi bişey
Ama eğer alcam diyorsan fanı nerde bilmiyom ona göre al ama önerim çok ağır oyun oynayacaksan soğutma al ama ben ağır oynamayacam diyorsan pencere yakınında oynarsan iyi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

çoğunlukla fortnite valorant csgo ve ara sıra minecraft oynuyorum. uzun süre kullanmayı düşünüyorum (4-5 yıl veya 3). cs fort ve valorantı düşükde, minecraftı da full ayarlarda rahatca oynayabilirmiyim. Ayrıca i5 11400h işlemci mi daha iyi yoksa asus rog strix deki ryzen 7 4800h mi?
Soğutması berbat o yüzden hayır.

Top Bottom