Neler Yeni

Çözüldü✓ Casper excalibur g770 GTX1650 4GB Nvidia D.M PyhsX yapılandırmasındaki portlar

Bütçe
12000
Merhabalar, ben ucuza bir laptop almam gerektiği için Casper excalibur g770 i5 10300H, 1650 4GB, 8GB ram (ilerleyen günlerde 16gb yapacağım alırsam.) Ama benim için önemli olan konulardan biri mutlaka harici monitör igpuyu değil Nvidia üzerinden yani dgpudan bağlanmalıdır. (Şimdi masaüstü alsan daha iyi olacak diyecek arkadaşlara şunu önceden belirteyim ben seyahat eden biriyim o yüzden laptop almam gerekiyor ama evde kaldığım vakitlerde de monitörüme bağlı kullanacağım) bu yüzden hdmi portu vs hangi karta bağlı elinde olan kullanan arkadaşlar varsa Nvidia denetim masası altından PyhsX yapılandırması atabilir misiniz?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Merhabalar, ben ucuza bir laptop almam gerektiği için Casper excalibur g770 i5 10300H, 1650 4GB, 8GB ram (ilerleyen günlerde 16gb yapacağım alırsam.) Ama benim için önemli olan konulardan biri mutlaka harici monitör igpuyu değil Nvidia üzerinden yani dgpudan bağlanmalıdır. (Şimdi masaüstü alsan daha iyi olacak diyecek arkadaşlara şunu önceden belirteyim ben seyahat eden biriyim o yüzden laptop almam gerekiyor ama evde kaldığım vakitlerde de monitörüme bağlı kullanacağım) bu yüzden hdmi portu vs hangi karta bağlı elinde olan kullanan arkadaşlar varsa Nvidia denetim masası altından PyhsX yapılandırması atabilir misiniz?
HDMI portunun otomatik olarak dGPU üzerinden çıkış vermesi gerekmiyor mu? Ben böyle biliyorum. Displayport için olabilir belki bu kural.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Can...

80+ Platinum

12 tl casper için çok fazla bir fiyat ve hiç önermem canavar gibi ısınıyor rtx 3050 olan versiyonu da kullandım i7 12 . Nesil vardi gtx 1650 i5 10.nesilde kullandım kesinlikle tavsiye etmem önermem

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım o zaman napayım bilmiyorum elimde şuanda hali hazırda bir laptop var masaüstü alıp onun yanına iyi bir upload olan internet koyup uzaktan bağlanıp oyunda oynayabileceğim bir sistem mi geliştirsem o zaman (şuanda kullandığım laptop çok iyi bir şey değil Acer Aspire E15 i3 4005u 4gb ram Nvidia 820m 1gb)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,854
Üyeler
168,526
Son üye
İakay
Top Bottom