Neler Yeni

CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz veya Asus VP249QGR 23.8 “ 144 hz

Onln12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Celil önalan
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD veya Asus VP249QGR 23.8 “ 144 hz Monitör sizce hangisi ?

ConquerorXIV

80+ Gold
tabi ki asus karşılaştırılamaz bile

ConquerorXIV

80+ Gold

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
bugğn alıcaksan eger birazdaha bekle gün içinde abdullah abi f/p bir monitör paylaşacak

ConquerorXIV

80+ Gold

Onln12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Celil önalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Malia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tufan Martin
Öncelikle Merhaba,

Casper`te belirtiğiniz model 10bit ve 200HZ, FHD, HDR, GSYNC özelliklerine sahip güzel bir görüntü kalitesi var fakat sözde 1ms , monitörde aşağıya yukarıya veya sağa sola çevirme özelliği bulunmuyor sabit.

ASUS olan monitörde gayet güzel gözüküyor incelediğim kadarı 8bit ama IPS ekrana sahip güzel bir avantaj , monitörün menudeki özellikleri daha fazla.( ekranda cross açma vs var Casperde yok). ve sözde 1ms tepki süresi. ek olarak 4watt hoperlör işine yarayabilir.

Ben 27inç Casper Excalibur modelini kullanıyorum renk kalitesi ve performansı bu fiyata göre çok güzel monitörü kullanmayanlardan kesinle tavsiye alma. Söylendiği gibi üründe çok fazla ghosting yok her monitörde ghosting vardır fakat mühim olan az olmasıdır. İnternetten çeşitli testlere bakabilirsin.

Her iki üründe güzel fakat tercih sana kalmış 144hz ile 200hz arasında baya fark var. Aynı şekilde IPS ve VA paneldede renk kalitesi farkları mevcut.

İyi forumlar.

Pckopat

80+ Silver
Hocam fiyatta biraz daha çıkarsanız VG249Q3A modeline bakabilirsiniz. GtoG IPS 1ms 180 Hz güzel bir monitör.

Senerr

80+ Bronze
Öncelikle Merhaba,

Casper`te belirtiğiniz model 10bit ve 200HZ, FHD, HDR, GSYNC özelliklerine sahip güzel bir görüntü kalitesi var fakat sözde 1ms , monitörde aşağıya yukarıya veya sağa sola çevirme özelliği bulunmuyor sabit.

ASUS olan monitörde gayet güzel gözüküyor incelediğim kadarı 8bit ama IPS ekrana sahip güzel bir avantaj , monitörün menudeki özellikleri daha fazla.( ekranda cross açma vs var Casperde yok). ve sözde 1ms tepki süresi. ek olarak 4watt hoperlör işine yarayabilir.

Ben 27inç Casper Excalibur modelini kullanıyorum renk kalitesi ve performansı bu fiyata göre çok güzel monitörü kullanmayanlardan kesinle tavsiye alma. Söylendiği gibi üründe çok fazla ghosting yok her monitörde ghosting vardır fakat mühim olan az olmasıdır. İnternetten çeşitli testlere bakabilirsin.

Her iki üründe güzel fakat tercih sana kalmış 144hz ile 200hz arasında baya fark var. Aynı şekilde IPS ve VA paneldede renk kalitesi farkları mevcut.

İyi forumlar.
Objektif yorum yapmadan VA panel önermeyin, kendim kullanıyorum blurr sorunları var. Belki bir kaç ayar ile azaltabiliyorsunuzdur ama o ayarları açmak için Freesync gibi ayarları kapatmanız gerekebiliyor bir de Casper markasını eskisi kadar sevmiyorum ben.

Kaliteli ve iyi VA paneller var hatta ergonomi sınıfında iyi monitörler var ama Casper o monitörlerden biri değil maalesef. Ortada bir model önerilecek bir tarafı yok belki ucuzluğundan işte.

dany.12

80+
Sadece git panellerine bak asusun kalitesini görünce ne demek istediğimi anlicaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,593
Üyeler
171,608
Son üye
Blayzerss
Top Bottom