Casper excalibur servisi ram değişimi

Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar ben dün bir konu açmıştım konuda ram'imi değiştirmemi önerdiler bende casper yetkili servisine gönderip orjinal ram taktıracağım, Fakat bilmek istediğim bir konu var oda şu ki; Şimdi ben laptopumu götüreceğim ve içindeki benim internetten aldığım ram ile birlikte götüreceğim acaba internetten aldığım ram'e bir zarar gelmeden çıkarıp laptop ile gönderirlermi? iyi günler

arkadaşlar ben dün bir konu açmıştım konuda ram'imi değiştirmemi önerdiler bende casper yetkili servisine gönderip orjinal ram taktıracağım, Fakat bilmek istediğim bir konu var oda şu ki; Şimdi ben laptopumu götüreceğim ve içindeki benim internetten aldığım ram ile birlikte götüreceğim acaba internetten aldığım ram'e bir zarar gelmeden çıkarıp laptop ile gönderirlermi? iyi günler
Hocam eğer boşlarsa ve hemen alırlarsa en fazla 10 dakikalık iş, o kadar bile sürmez de. Yollarlar mı kısmı muhtemelen hayır çünkü kargo da zarar görmemesi adına yollayacaklarını sanmıyorum.

Servise gerek yok. Aldığınızı iade edip bunu alın:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,979
Üyeler
191,014
Son üye
justseaxx
Geri