Neler Yeni

Casper Excalibur vs AOC Monitör?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir

Hasan344

80+ Gold
Aoc daha iyi.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
kalite bakımından aoc derim. casper bilmiyorum

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

Hasan344

80+ Gold
herkes öyle diyor ama ne bileyim curvet falan estetik durmuyor değil
Hocam estetik duruyor ama kalitesiz Va panel olduğu için çok ghosting olur. Alanların çoğu bu monitörü aldığına pişman oluyor.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Kesinlikle AOC.
Casper ın bu modelinde çok fazla ghosting olduğu söyleniyor google dan modeli aratıp incelemelere veya yorumlara bakabilirsin ayrıca ilk alımda curved daha estetik daha güzel diye alan herkes pişman oluyor çünkü sandığın kadar bi numarası yok ve panel olarak tn panel va dan her zaman daha iyidir istisnalar hariç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
aoc al geççççç :D
aoc alırsam g sync var sadece amd ekran kartı almayı düşünüyorum bu monitörde g sync veya free sync kullanmassam çok dezavantajı olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle AOC.
Casper ın bu modelinde çok fazla ghosting olduğu söyleniyor google dan modeli aratıp incelemelere veya yorumlara bakabilirsin ayrıca ilk alımda curved daha estetik daha güzel diye alan herkes pişman oluyor çünkü sandığın kadar bi numarası yok ve panel olarak tn panel va dan her zaman daha iyidir istisnalar hariç.
aoc alırsam g sync var sadece amd ekran kartı almayı düşünüyorum bu monitörde g sync veya free sync kullanmassam çok dezavantajı olur mu

Son düzenleme:

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
şimdi kendi sitesinden baktım monitörün paneli ips imiş yani bana göre en iyi panel çoğu kişiye göre de en iyi panel zaten eğer e-sporcu değil isen onun dışında free-sync yokmuş panelde evet adaptive-sync gibi bi özelliği var mı onu da bilemiyorum bu yüzden amd ekran kartı düşünüyosan free-sync destekli farklı modellere bakman daha iyi olur sistemin sağlıklı çalışması için ama yine de fps in 165 in altına düşmediği sürece sorun çıkarmaz 165hz monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
şimdi kendi sitesinden baktım monitörün paneli ips imiş yani bana göre en iyi panel çoğu kişiye göre de en iyi panel zaten eğer e-sporcu değil isen onun dışında free-sync yokmuş panelde evet adaptive-sync gibi bi özelliği var mı onu da bilemiyorum bu yüzden amd ekran kartı düşünüyosan free-sync destekli farklı modellere bakman daha iyi olur sistemin sağlıklı çalışması için ama yine de fps in 165 in altına düşmediği sürece sorun çıkarmaz 165hz monitör.
ıps de renk hariçi görüntü kalitesi çok değişiyor mu va ya göre birde bu monitör nasıl free sync destekliyor

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
ıps de renk hariçi görüntü kalitesi çok değişiyor mu va ya göre birde bu monitör nasıl free sync destekliyor

ips panel de neredeyse her şey değişiyor diyebilirim yüksek hdr oranlarıyla vs görüntüler her konuda fark ettiriyor modlarında bile farkı anlayabilirsin dostum. Açıkçası ben va ve tn panellerden bek haz etmiyorum renkleri çok soluk ve gereksiz parlak gösteriyor bana göre ama ikisi arasında kalsam yine de tn panel seçerim çünkü va paneller sadece curved da kullanılıyor zaten.

Bende asus tuf kullanıcısıyım daha çok cs gibi rekabetçi oyunlar oynadığım için fast ips 280hz VG259QM aldım ve gayet memnunum tek kusuru var o da yazılımsal bişey ama garantiye göndermekle uğraşmadım bu yüzden öneririm paneli hakkında pek fikrim yok ama asus zaten ips de kalitesiz panel kullanmaz eğer kararını verdiysen tavsiye ederim bu modeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,128
Üyeler
165,640
Son üye
ecippE
Top Bottom