Neler Yeni

Casper Excalibur vs AOC Monitör?

Nusret61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Nusret erbay
İlgilendiği Kategoriler
Pc bisiklet
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
ips panel de neredeyse her şey değişiyor diyebilirim yüksek hdr oranlarıyla vs görüntüler her konuda fark ettiriyor modlarında bile farkı anlayabilirsin dostum. Açıkçası ben va ve tn panellerden bek haz etmiyorum renkleri çok soluk ve gereksiz parlak gösteriyor bana göre ama ikisi arasında kalsam yine de tn panel seçerim çünkü va paneller sadece curved da kullanılıyor zaten.

Bende asus tuf kullanıcısıyım daha çok cs gibi rekabetçi oyunlar oynadığım için fast ips 280hz VG259QM aldım ve gayet memnunum tek kusuru var o da yazılımsal bişey ama garantiye göndermekle uğraşmadım bu yüzden öneririm paneli hakkında pek fikrim yok ama asus zaten ips de kalitesiz panel kullanmaz eğer kararını verdiysen tavsiye ederim bu modeli.
valla çok pahalı bütcemi aşar attığım linkteki ile aoc aynımıdır sizce

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
valla çok pahalı bütcemi aşar attığım linkteki ile aoc aynımıdır sizce
kusura bakma biraz yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım yani bende hali hazırda asus tuf modelin bir monitörünü kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum senin attığın asus modeli de ah ips panel kullanıyor ve şu an ips panelin en kalitelisi olarak geçiyor bu paneller bu yüzden tereddüt etmeden alabilirsin attığın modeli ama biraz daha asus tuf un 165 hz monitörlerine bak uygun fiyatlı tn veya ips düşerse onları da düşünebilirsin ben asus modellere kefilim kolay kolay sıkıntı yaşamazsın. Şimdiden h.o

EmreUzn3

80+ Bronze
Aoc 3600 Tl Stok gelmişdi Bu Cuma günü gaming gecesinde belki tekrar gelir

kırmızışarapp

80+ Silver
1 tanesi 1000 kontras
diğeri 3000

Aoc'un aynı modelin 144hz olanını kullanıyorum. Çok iyi severek kullanıyorum. Casper ile karşılaştırmaya gerek yok tabii ki AOC.

kırmızışarapp

80+ Silver
renkler ve görüntü netliği nasıl
Photoshop ve premiere kullanıyorum. Renkler bana yeterli geliyor çok ultra büyük işler yapmadığımdan dolayı. Ayarları var zaten. Gerekirse istediğin parlaklığı ve renk aralığını ayarlayabiliyorsun. Netlikte iyi yani 1080p monitör klasik.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
aoc ips panel hocam her turlu aoc alinir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR