Neler Yeni

Yardım Casper laptop casper yazısında kalıyor

Erdinç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdinç
Kuzenimin casper laptop u var casper yazısında kalıp reset atıyor
Yardım edin içindekileri almamız gerek

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Evet başka daha varmı?
var da işte asus i3 ve acer pentuim onları pek kullanmıyorum o yüzden gerek yok bu casperi alalı 6 ay oldu haftaya servise gideceğim temizlik termal macun yenilenmesi için vs ayırtten m2 ssd ve 8gb ram daha alacağım ama ısınma problerim yok 80 geçtiğini görmedim seviyorum ben casper g770i

TALHA MURAT

80+ Silver
var da işte asus i3 ve acer pentuim onları pek kullanmıyorum o yüzden gerek yok bu casperi alalı 6 ay oldu haftaya servise gideceğim temizlik termal macun yenilenmesi için vs ayırtten m2 ssd ve 8gb ram daha alacağım ama ısınma problerim yok 80 geçtiğini görmedim seviyorum ben casper g770i
Eğer servisten geldiğinde 80 i geçerse termal macun al sür ben öyle yaptım düştü ısıları ayrıca hangi servise veriyorsun text mode da 80 mi?

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Eğer servisten geldiğinde 80 i geçerse termal macun al sür ben öyle yaptım düştü ısıları ayrıca hangi servise veriyorsun text mode da 80 mi?
konya servisi iç anadoludayım ben kayseri de o yüzden konya .Termal macunu onlar yenilicek zaten kanka gerek olur mu ki ? game modde 80i geçtiğini görmedim özellikle uzun fps oyunlarında ama performans modunda 13. cuma oyunu full ayarlarda 81 82 falan olmuştu sonra kıstım ayarları biraz

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Kuzenimin casper laptop u var casper yazısında kalıp reset atıyor
Yardım edin içindekileri almamız gerek
ya disk öldü yada windows çöktü 2sinden 1i
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer dediğim gibi disk öldüyse bende yaşadım aynısını yeni bir ssdye geç 128gb olsa bile hdd önermiyorum o ölen hddyi kurtarmak istersen zaten işi bitmiştir onun ek bir depolama alanı olarak bilgisayara tak foto vesaire bir şey içinden almak istersen al sonra at çöpe

TALHA MURAT

80+ Silver
konya servisi iç anadoludayım ben kayseri de o yüzden konya .Termal macunu onlar yenilicek zaten kanka gerek olur mu ki ? game modde 80i geçtiğini görmedim özellikle uzun fps oyunlarında ama performans modunda 13. cuma oyunu full ayarlarda 81 82 falan olmuştu sonra kıstım ayarları biraz
Ben genelde oyuna dayalı veriler konuşmam stress testine sokarım bu bursadaki servis hızlı çıkarıyor ama yanlış sürme yüzünden mi bilemeidm ama ısınıyordu servis macunu %100 çalışma testinde gpu 73 mü ne cpu96 şimdi sürdüğüm 45 tl lik macun gpu 67 cpu 92 high performans değerleri .

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben genelde oyuna dayalı veriler konuşmam stress testine sokarım bu bursadaki servis hızlı çıkarıyor ama yanlış sürme yüzünden mi bilemeidm ama ısınıyordu servis macunu %100 çalışma testinde gpu 73 mü ne cpu96 şimdi sürdüğüm 45 TL lik macun gpu 67 cpu 92 high performans değerleri .
konya servisi ile 1 günde alabilirsin dedi hızlı bence gayet 1 gün git gel yapacağım . stres testine sokarım bende ama tam nasıl yapılıyor bilmiyorum telegram ismim @alienemre bana anlatırmısın müsait vakit ? hocam peki benim kasada biraz çizik var aldğımda fark etmedim 1 2 hafta sonra farkettim ama artık iş işten geçti diyip bekledim bu sıkıntı çıkartır mı satarken falan 2.elden yetkili servis sorun olmaz dedi ama bilemedim ? mesela pasta cila ile geçer mi ? komik bir soru ama olsun :D

TALHA MURAT

80+ Silver
konya servisi ile 1 günde alabilirsin dedi hızlı bence gayet 1 gün git gel yapacağım . stres testine sokarım bende ama tam nasıl yapılıyor bilmiyorum telegram ismim @alienemre bana anlatırmısın müsait vakit ? hocam peki benim kasada biraz çizik var aldğımda fark etmedim 1 2 hafta sonra farkettim ama artık iş işten geçti diyip bekledim bu sıkıntı çıkartır mı satarken falan 2.elden yetkili servis sorun olmaz dedi ama bilemedim ? mesela pasta cila ile geçer mi ? komik bir soru ama olsun :D
Hocam özele gelin şimdi banlanmayalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,556
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98
Top Bottom