Neler Yeni

Casper Laptop Isınma Sorunu

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
Arkadaşlar teknosadan Casper nirvana f650 notebook var Daha borcu bitmedi 8.taksidini ödeyeceğiz ama işlemci boşta 55 60 derecede çalışıyor altında soğutucu var csgo da 92 93 derece oluyor normalmi bu kadar ısınması bi teknik servise götürmelimiyim?

Emre Baş

80+ Gold
Biraz fazla gibi boşta 60 gibi değerler ama oyun için olabiliyor o kadar

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
İşlemci model nedir hocam ? AMD laptoplarda fazla ısınıyor soğutabilene rastlamadım henüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Kesinlikle katılmıyorum boşta 38 derece yük gta 5 oynarken en fazla 66 dereceyi gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci model nedir hocam ? AMD laptoplarda fazla ısınıyor soğutabilene rastlamadım henüz.
Kesinlikle katılmıyorum boşta 38 derece yük gta 5 oynarken en fazla 66 dereceyi gördüm

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz
kanka normal yapabileceğin en iyi şeyler laptopun hava çıkışının oralara fan almak ve vakumlu fanlar var onları almak ikisii birden iyi olur ama yandan çıkış yoksa

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci i5 8250u ekran kart mx 130

Sen AMD yi kötülemeye gelmişsin. Yok ısınma felan benim abimde Ryzen 7 3750H li Asus TUF u var çok soğuo her zaman.
Hocam işlemci Amd değil intel i5 8250 u

Yok knk Asıl amd ssoğuk kalan bir işlemci intel tamamen pişmanlık perofrmans yerlerde sıcaklık 80`in altına düşmüyor İntelden uzak durun

Götürmelisin o değerler fazla. Casper farkı bu olsa gerek.
En kısa zamanda servise götüreceğim sağol cevabın için

Casper pişmanlıktır
Aynen Bu tartışılmaz Sağol cevabın için

yoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Koray Keçeci
Burda direk parçalar yerine programlara da bakmak lazım. Arka planda çalışan program fazla ise işlemciye yük biniyor ve buda ısınmasına sebep oluyor olabilir. Arka planda gereksiz uygulama varsa onları kapatıp öyle dene.

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
Burda direk parçalar yerine programlara da bakmak lazım. Arka planda çalışan program fazla ise işlemciye yük biniyor ve buda ısınmasına sebep oluyor olabilir. Arka planda gereksiz uygulama varsa onları kapatıp öyle dene.
Bilgisayardan anlıyorum Arka planda çalışan hiç bir ugulama yok bildirimler vs kapalı olabildiğince pc ye oyun dışında yük bindirmiyorum ama Sabah pc yi açtığım da 55 60 derecede açılıyor oyunu 15 dk oynuyorum 80 90 oluyor soğutucu olmasına rağmen. Tamam oyundaki sıcaklıklar olabilir ama pc 55 60 derecede açılması normal mi? Servise götürmelimiyim?

yoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Koray Keçeci
Bilgisayardan anlıyorum Arka planda çalışan hiç bir ugulama yok bildirimler vs kapalı olabildiğince pc ye oyun dışında yük bindirmiyorum ama Sabah pc yi açtığım da 55 60 derecede açılıyor oyunu 15 dk oynuyorum 80 90 oluyor soğutucu olmasına rağmen. Tamam oyundaki sıcaklıklar olabilir ama pc 55 60 derecede açılması normal mi? Servise götürmelimiyim?
Eğer öyleyse evet, servise götürmen gerekiyor. Çünkü boştayken bu kadar ısınması normal değil. Peki laptoplarda fan ayarlaması için programlar var. Casper'da da olduğunu düşünüyorum. Ordan fan hızını arttırmayı denedin mi?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Oğlum adam almış 8. takside gelmiş Casper pişmanlıktır cart curt yazıyonuz. Şevkini kırmayın la. Valla dostum termal macun yenile, bilgisayarını temizle, Youtubeden performans arttırma videolarını falan izle. Bir laptopun ısınması gayet normal. Bende boşta 60c CS:GO'da 80c ile oynuyorum. Termal macun yeniledim 5c kadar fark etti. Ucuza kaçma, kaliteli bir soğutucu al. Ama soğutucu alırken kendi laptopuna uygun olanı al. Bilgisayara yükseklik kazandır, hava sirkülasyonu olması için. Tipik çözümler bunlar.

Top Bottom