Yigitcan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 71
- İsim
- Yiğitcan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir program yada seçenek koymamışlar artık servis halleder onu sağol cevabın içinEğer öyleyse evet, servise götürmen gerekiyor. Çünkü boştayken bu kadar ısınması normal değil. Peki laptoplarda fan ayarlaması için programlar var. Casper'da da olduğunu düşünüyorum. Ordan fan hızını arttırmayı denedin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sağol garantisi 3 yıl olduğu için termal macun yenileyemiyorum yani arka kapağı çıkaramıyorum garanti dışı kalıyor Ama 1 2 güne çok iyi bir soğutucu alacağım Cevabın için çok sağol bilgisayardan soğumuştum senin sayende sevdim bilgisayarımı çok sağolOğlum adam almış 8. takside gelmiş Casper pişmanlıktır cart curt yazıyonuz. Şevkini kırmayın la. Valla dostum termal macun yenile, bilgisayarını temizle, Youtubeden performans arttırma videolarını falan izle. Bir laptopun ısınması gayet normal. Bende boşta 60c CS:GO'da 80c ile oynuyorum. Termal macun yeniledim 5c kadar fark etti. Ucuza kaçma, kaliteli bir soğutucu al. Ama soğutucu alırken kendi laptopuna uygun olanı al. Bilgisayara yükseklik kazandır, hava sirkülasyonu olması için. Tipik çözümler bunlar.