Yardım CASPER laptop sorunu

Reaksiyon skoru
4
Casper Excalibur G870 aldım 2 ay oldu (pişmanım) başından beridir farklı farklı sorunlar vardı şimdide garip şeyler oluyor.

bir tanesi oyundayken veya unreal engine gibi program kulanırken bir den bire 0.39ghz düşüyor işlemci 3 5 dakika sonra düzeliyor.
3 gündür olmaya başladı ve canımı sıkmaya başladı. bazı yerlerde sıcaklıktan oluyor diyolar ama stress testinde 30dk sonunda max 82 dereceyi gördü altında soğutucuda var.

başka bir sorunda şu bunu tek Disney+ belki uygulama sorunludur ama yani bi anda durup bilgisayarın kilitlenmesi de disney uyg nin yapabileceği bir şey gibi gelmiyor.
sizce sorun nedir?

Casper Excalibur G870
İşlemci : İ7 12650H
Ekran Kartı : RTX 3060

evet normal ısı seviyesi. soğutucuyla birlikte gayet soğukta çalışıyor. ve önceden kullandığım programlardan herhangi bir farkta yok 2 aylık pc de ne olabilir ki.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Casper Excalibur G870 aldım 2 ay oldu (pişmanım) başından beridir farklı farklı sorunlar vardı şimdide garip şeyler oluyor.

bir tanesi oyundayken veya unreal engine gibi program kulanırken bir den bire 0.39ghz düşüyor işlemci 3 5 dakika sonra düzeliyor.
3 gündür olmaya başladı ve canımı sıkmaya başladı. bazı yerlerde sıcaklıktan oluyor diyolar ama stress testinde 30dk sonunda max 82 dereceyi gördü altında soğutucuda var.

başka bir sorunda şu bunu tek Disney+ belki uygulama sorunludur ama yani bi anda durup bilgisayarın kilitlenmesi de disney uyg nin yapabileceği bir şey gibi gelmiyor.
sizce sorun nedir?

Casper Excalibur G870
İşlemci : İ7 12650H
Ekran Kartı : RTX 3060
klasik çöpkalibur problemleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klasik çöpkalibur problemleri
olm yaw lhjkghjklg uyarı yedik marka adını söyledik diye yaw:D

Ben excalibura güvenilmez dedim diye 2-3 forumda ve discord sunucusunda linç yedim şimdi teker teker konular açılıyor … servise yollayın yine aynısı olursa yine yollayın yine olursa yine yollayın 3 defa aynı sebepten servise giderse ve sorun çözülmezse yenisini verirler diye biliyorum .

şöyleki servise veremiyorum yazılımla uğraştıpğım için sürekli ihtiyacım oluyor max 1 gün boş bıraksam sorun olmazda casper bu şimdi alıp 2 hafta sonra verebilir.

Ben excalibura güvenilmez dedim diye 2-3 forumda ve discord sunucusunda linç yedim şimdi teker teker konular açılıyor … servise yollayın yine aynısı olursa yine yollayın yine olursa yine yollayın 3 defa aynı sebepten servise giderse ve sorun çözülmezse yenisini verirler diye biliyorum .
Servise gönderdim yenisini verdiler. yine aynı sorun var çıldırıyorum gülmekten. Max türk malı

Bildiğim kadarıyla Çin'den alıp logo basıyorlar. Hayatta almanın yakınından gecmiyecegim bir marka . Satın kurtulun
keşke yapabilsem ama ozaman da yenisini alamam. aslında okulumdaki diğer casper kullanıcılarının laptoplarına baktım sanırım ben şansızım.

Geri