Casper nirvana açılmıyor

Şuan silip tekrar taktım.HDD kontrol ettim. Açtığımda gösterge panelindeki ışıklar yanıyor ama ekran yok yine. 10sn sonra fan hızlıca dönüp PC kendini kapatıyor. Göster panelinde kilit simgesinin üzerinde A var. O yanıyor sadece
belki kabloları tam takamadın bidaha kontrol et hdd nin sata kablosu falan

Laptoplarda Kablo Olmuyor Sanırım Yuvaya Oturtuyorsun
belki kabloları tam takamadın bidaha kontrol et HDD nin sata kablosu falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama Yuvanın Bağlantılarına Bakabilir Doğru

Laptoplarda Kablo Olmuyor Sanırım Yuvaya Oturtuyorsun

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama Yuvanın Bağlantılarına Bakabilir Doğru
yok kablo oluyo niye olmasın hem yuva onu tutsun diye var yuvaya oturmasada çalışır

yok kablo oluyo niye olmasın hem yuva onu tutsun diye var yuvaya oturmasada çalışır
Benim Kullandığım Laptopta Olay Şu Yuvaya Oturtuyorsun Ama Bağlantılar Oraya Sabit Sadece Çıkar Tak Yapıyorsun KAblolar Falan Anakarta Bağlı Direk Ellemiyorsun İleri Geri Sürgü Şeklinde Tak Çıkar Mantığıyla Yapılmıştı

Benim Kullandığım Laptopta Olay Şu Yuvaya Oturtuyorsun Ama Bağlantılar Oraya Sabit Sadece Çıkar Tak Yapıyorsun KAblolar Falan Anakarta Bağlı Direk Ellemiyorsun İleri Geri Sürgü Şeklinde Tak Çıkar Mantığıyla Yapılmıştı
ben canım sıkılınca laptopın içini açıyordum hdd nin 1 tane kablosu vardı onu çıkarınca birde yuvadan çıkarınca hdd eline geliyordu çok sevinirdim elimde bakarken falan halada öyleyim 2.5 in seagate 640 gb idi.

Ya Benim Laptop İşlemcisi Entegre Değildi Çıkarabiliyordum O Çok Güzeldi Ben de Yapıyordum Yaptığını Canım Sıkılınca Sökerdim :)

Hepsini söküp taktım Kontrol ettim ama yine aynı şekilde arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,937
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri