Neler Yeni

Çözüldü✓ CASPER NİRVANA F500 ALDIM PİŞMAN OLURMUYUM ?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar soru yukarıda

bu cihazı aldım ama pişman olacağım gibi hissediyorum ne diyorsunuz sizce mantıklı bir seçim mi yaptım bütçem maximum 11k ama amd işlemcili almak istemedim biraz fazla aceleye geldi !!

sizce iade mi edilmeli ?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Bence olursun casper rampageden beter klavyesi,mouse,monitör,leptop,masaüstü bilgisyararını kullanmış biri olarak çok dandik bir marka leptopu max 1 yılda masaüstüne dönüşüyor bataryası direk ölüyor 2 tane var 2 sinin de bataryası ölü 1 tanesinin direk ekran kartı yandı intel ekran kartını kullandık yıllarca zaten servise göndersen de ya yarım yamalak yapıyorlar ya da ücret istiyorlar biraz daha ekle daha kaliteli bir şey

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
hocamcasperlarda genel olarak tavsiye edilmiyor bu güne kadar uygun fiyalı olduğu için çok fazla casper ürünü kullandım ve kesinlile ucuz değillerdi ama hiçbirinden memnun kalmadım bir kaç yılda masa üstüne dönüştüklerini de söylüyorlar

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka aceleye geldi çok bakamadım işte umarım üzmez
hocamcasperlarda genel olarak tavsiye edilmiyor bu güne kadar uygun fiyalı olduğu için çok fazla casper ürünü kullandım ve kesinlile ucuz değillerdi ama hiçbirinden memnun kalmadım bir kaç yılda masa üstüne dönüştüklerini de söylüyorlar
anladım kanka doğrudur

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
kanka aceleye geldi çok bakamadım işte umarım üzmez

anladım kanka doğrudur
ama hocam düzgün kullanırsanız aşırı sorun çıkaracağını sanmam belli bir kalitededir illaki

Top Bottom