Neler Yeni

Casper Via S Hakkında

softwaredevelopers

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar,

Malum artık telefonların hafızası yetmiyor ve bu nedenle bazen bulut depolamaya bile satın aldığımız oluyor. Ben de çevremde sıklıkla gördüğüm bu eksiklikten yola çıkarak telefon arayışına girdim. Araştırmamda yerli markalarımıza öncelik verdim ve sizinle diğer markaları da ilerleyen süreçte paylaşıyor olacağım. İlk incelediğim ürün Casper Via S oldu.

1586868701705.png

Neden mi bu ürünü inceledik, çünkü 128 GB depolamaya sahip bu cihaz. Böylelikle elveda bulut depolama diyerek incelememize başlayalım bakalım.

Anlaşılır olması adına cihazla ilgili önemli özellikleri soru-cevap şeklinde ekliyorum. Sizinde konuyla ilgili sorularınız olursa hep birlikte cihazın içinden geçelim derim :)

1. Casper Via S modelindeki ekran boyutu ve çözünürlüğü nelerdir?
    Cevap : 6.22’’ HD+ IPS Incell ekran kullanılmaktadır. Çözünürlüğü ise 720*1520’dir.
  2. Via S modelindeki ekran gövde oranı ve ekran nit değerleri sırasıyla nelerdir?
    Cevap : %82 – 450 Nit
  3. Via S modelini aynı fiyat çerçevesindeki rakiplerden ayıran en belirgin özelliği nedir ?
    Cevap : 64 ve 128 GB hafıza seçeneği olan tek cihaz.
  4. Via S modelinde kaç farklı renk seçeneği bulunmaktadır ?
    Cevap : 128 GB – Şafak Mavisi , 64 GB – Şafak Mavisi – İstiridye Beyazı – Uzay Siyahı
  5. Via S modelinde kullanılan MediaTek Helio P22 işlemcinin sağladığı faydalar nelerdir ?
    Cevap : 12 nm değerine sahip işlemci mimarisi sayesinde cihaz daha az ısınarak daha yüksek
    performans sağlar. Aynı zamanda oyunlarda ve uygulamalarda daha az pil tüketilmesini sağlar

Özet şeklinde aklıma gelen soruları cevaplamak istedim. Güzel bir tartışma ortamı olsun, saygılar :)

Top Bottom