Neler Yeni

casper via v3 stock rom hatası

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
arkadaşlar sp tool programını ve rom dosyasını tanıtıyorum download mode getiriyorum programı daha sonrasında ise telefonu doenload moduna alıcam fakat ses kısma tuşuna basılı tutuyorum usb kablosunu takıyorum pc den girdi sesi geliyor ses kısmadan elimi çekiyorum sonra pc den çıktı sesi geliyor ve telefon normal şarj olmaya başlıyor elimi sürekli ses kısmaya basınca factory moda alıyor sorunun ne olduğunu yada nasıl yapacağımı anlamadım bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
arkadaşlar sp tool programını ve rom dosyasını tanıtıyorum download mode getiriyorum programı daha sonrasında ise telefonu doenload moduna alıcam fakat ses kısma tuşuna basılı tutuyorum usb kablosunu takıyorum PC den girdi sesi geliyor ses kısmadan elimi çekiyorum sonra PC den çıktı sesi geliyor ve telefon normal şarj olmaya başlıyor elimi sürekli ses kısmaya basınca factory moda alıyor sorunun ne olduğunu yada nasıl yapacağımı anlamadım bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim
önce factory moda alıp sonra usb ile takmayı denedin mi peki

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR