B Baqqal 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 10 Nisan 2020 #1 Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi acaba? İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım.
Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi acaba? İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım.
JAVERT 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 76 10 Nisan 2020 #2 Anakartın modelini araştır bilgisayarın modelini araştırarak sonuca varamamak normal.
KafasıMeşgul 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,075 Reaksiyon skoru 454 10 Nisan 2020 #3 Baqqal yazmış: Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi acaba? İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Devamı için tıklayın... hocam sitelerinde paylaşıyorlar bioslarını oralardan bulabilirsin
Baqqal yazmış: Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi acaba? İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Devamı için tıklayın... hocam sitelerinde paylaşıyorlar bioslarını oralardan bulabilirsin