Neler Yeni

Cayma bedeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuzhan Özdemir
Selamlar, ben Türk Telekom Evde İnternet müşterisiyim halihazırda imzalanmış 24 aylık bir taahhütün henüz 7. ayındayım. Müşteri hizmetlerini arayıp olur da taahhütü bozmak istersem ne kadar ödeyeceğimi sorduğumda 24 ay için bana uygulanan bütün indirim + hizmet bedelinin peşin alınacağını ve 2100 TL gibi bir ödemeye karşın taahhütün iptal edilebileceğini söylüyorlar. Bu normal mi? elbette müşteri hizmetleri bu işin erbabı fakat belki aranızda daha önce sözleşme yapıp caymış olanınız vardır diye düşündüm. Çünkü diğer internet sağlayıcıları başka operatörlerden geçenlerin taahhütlerinde 100-200 arası bir bedeli karşılayacağını söylüyor 2000 tl'nin yanında pek de tatmin edici bir sonuç gibi gelmedi bana elbet bu olayda bir karışıklık vardır diye düşünüp buraya bunu yazıyorum.
Sorum şu bu konu hakkında bir yerlere başvurmam gerekiyor mu? 7 ay için aldığım hizmette her ay bana en fazla 15-20 tllik bir indirim uygulanıyorken cayma karşılığı olarak hepsinin alınması absürt gibi görünüyor :/

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
Normalde kalan aylar ve kullandığın aylar ölçülür en az hangisi ise o ödenir diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuzhan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde kalan aylar ve kullandığın aylar ölçülür en az hangisi ise o ödenir diye biliyorum.
Müşteri temsilcisi de o hesabı yaptığını ve çıkan sonuçta düşük olan miktarın 2090 tl civarında olduğunu söyledi :D

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
İptal ettirmemeniz için taahhüt imzalatıyorlar. Aboneliğin bitmesi sizin yararınıza olur. O parayı her türlü alırlar.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
7 ayda nasıl 2090TL yapsın, aylık kaç TL indirim uyguluyorlar? Faturadan bakabilirsin.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Birinci olarak taahhütnüzden dönmek istediğinizde ödeyeceğiniz bedel
1. Şuana kadar aldığınız indirimler
2. Geri kalan fatura döneminde ödeyeceğiniz tutarlar
değerlerinden düşük olandır. Sözleşme izin 7. ayında olduğunuzu düşünürsek muhtemelen şuana kadar aldığınız indirim tutarının daha düşük olacaktır. Bu adamlar size aylık 300tl indirim mi yapmışlar yani ? Faturanız 400tl imiş de 100tl mi ödemişsiniz. İddia ettikleri değerler mantıklı değil kesinlikle. Sözleşmenize bakar mısınız lütfen ? paketinizin taahhütsüz bedeli nekadarmış ve taahhütle siz nekadar ödemişsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Olarak herhangi bir telekiminasyon sözleşmesinde , hizmet veren taraf müşterisini hiçbir koşul altında 12 aydan daha uzun süreli taahhütler ile kendine bağlayamaz . İmzalanan bu kategorideki sözleşmeler hizmet vereni tek taraflı olarak bağlar. Müşteri bu sözleşmelerden hiçbir cayma bedeli ödemeksizin cayma hakkına her zaman sahiptir.

Son düzenleme:
Top Bottom