Neler Yeni

Cbr 125 bana uygun mu?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yorumlarda yazmışlar zaten, rodajı sakin geçmiş motorun.
Bizim arkadaştaki biraz hor kullanılmış bir motordu.
Hem 3 sene öncenin videosu şuan bildiğim kadarıyla üretimi yok bunların yani 3 sene önce çıkan motor şuan çıkamaz diye düşünüyorum bu hızlara.
125CC zaten maksimum göreceği 150.
YZF R125 üzerinden örnek vermiştim ben, CBR'nin bir gömlek üstü.
120kg yük ile 145 civarı görüyordu.
Yeni kasaları var ama Türkiye'ye gelmedi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
125cc lazım bana, durdu diye biliyorum çünkü üretimi.
Türkiye'ye gelse 125cc olacaktı ama gelmiyor.Belki farklı ülkelere 125cc olarak pazarlanıyordur.Eski CBR 125'ler de Türkiye'de A1 ehliyetle kullanılsın diye 125 ti diye biliyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kurtarır, kullanabilirsin.
Ben kullanamam misal.
Hem boyum motora göre acayip uzun.
Hem de kiloluyum biraz.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Türkiye'ye gelse 125cc olacaktı ama gelmiyor.Belki farklı ülkelere 125cc olarak pazarlanıyordur.Eski CBR 125'ler de Türkiye'de A1 ehliyetle kullanılsın diye 125 ti diye biliyorum.
125cc olarak pazarlanamaz motor hacminin 125cc altı olması lazım, buna Honda karar vermiyor ki :kekw:
Bulabilirsen at ama yok bunun 125cc'si.
Hem sadece Türkiye'ye gelmiyor 125cc modelleri.
Başka ülkelerde de ilk ehliyet 125cc olan var.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
125cc olarak pazarlanamaz motor hacminin 125cc altı olması lazım, buna Honda karar vermiyor ki :kekw:
Bulabilirsen at ama yok bunun 125cc'si.
Hem sadece Türkiye'ye gelmiyor 125cc modelleri.
Başka ülkelerde de ilk ehliyet 125cc olan var.
msx 125 kullanabilirmiyim reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
knk yeni başlıyorsan cbr önermem mt veya cb serisine bak derim demek istediğim eğer yeni başlıyosan illaki o motor düşecek grenajı masrafı vs ha dert değil diyorsan 125 cc ve racing hem öğrenirsin hemde şeklin olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

150 ile otobanda giderken en ufak taş parçası gelse kontrölü kaybedeceksizn zaten olan kazalır saymıyorum bile bana göre motorsiklet demek ölüm demek.
pardon sizin derdiniz ne acaba milleti motodan soğutmayamı çalışıyorsunuz süren herkes biliyor illaki tehlikesi var önlemi de alınıyor motor bıraktırıp kapalı kutuya binirmeyi teklif etmek yerine ekipman almasını söyliyebilirisniz ayrıca otobanda kafasına taş gelse kontorlu kaybedicek diye bir şey yok kontol meselesi yani tecrübe.

Son düzenleme:

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
knk yeni başlıyorsan cbr önermem mt veya cb serisine bak derim demek istediğim eğer yeni başlıyosan illaki o motor düşecek grenajı masrafı vs ha dert değil diyorsan 125 cc ve racing hem öğrenirsin hemde şeklin olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon sizin derdiniz ne acaba milleti motodan soğutmayamı çalışıyorsunuz süren herkes biliyor illaki tehlikesi var önlemi de alınıyor motor bıraktırıp kapalı kutuya binirmeyi teklif etmek yerine ekipman almasını söyliyebilirisniz ayrıca otobanda kafasına taş gelse kontorlu kaybedicek diye bir şey yok kontol meselesi yani tecrübe.
anlamıyorum ya biz zaten binerek o riski ve önlemimizi alıyoruz

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
gelir şimdi motor alma kaza yapıp ölürsün diyenler

Top Bottom