Neler Yeni

CC Steam Bakiyesi almak

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
Arkadaşlar oncelikle selam. Ben yuklu miktarda Steam bakiyesi almak istiyorum lakin bir korkum var. Karsi taraf bakiyeyi CC ile elde etmisse ve bu bakiyeyi satin aldigimda bana bir etkisi filan olur mu? Genelde bakiye satanlara soruyorum kaynagini lakin yine de bazen bir tirsiyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arkadaşlar oncelikle selam. Ben yuklu miktarda Steam bakiyesi almak istiyorum lakin bir korkum var. Karsi taraf bakiyeyi CC ile elde etmisse ve bu bakiyeyi satin aldigimda bana bir etkisi filan olur mu? Genelde bakiye satanlara soruyorum kaynagini lakin yine de bazen bir tirsiyorum.
Hocam hiç gerek yok o risklere bana kalırsa. 50 daha verin sağlam yerden alın. Skin alıp onu satarak bakiyeye dönüştürmenin yolu da var sanırım o tarz bir şeye bakabilirsiniz. Üstelik direk bakiye alırken nays kullanırsanız %20 Cash back oluyor

Megan

80+ Silver
sana steamden oyun olarak gönderirse oyunun birkaç hafta sonra kütüphanenden kalkar. Onun dışında bir şey olacağını sanmam ama tavsiye etmiyorum

Aderal

80+ Bronze
Çok basit :D
Süreç şöyle işler, sen çalıntı kartın sahibi ol. Ben çalıntı kartla bakiye yükleyen kişi olayım. Ahmet’te bakiyeyi satın alan kişi olsun. Ben senin kartını çalıp Ahmet’e yarı fiyata bakiye yüklersem: sen bankaya / bankan steame ulaşır ve o parayı geri iade alırsın. E bu durumda steamde bakiyeyi yüklediğin hesaba ulaşır, ya yüklenen bakiyeyi siler (alınan oyunlar dahil) ya da direk hesabı siler/banlar.

Yani olan Ahmet’e olur. Kart sahibi parasını alır. Dolandırıcı ahmetden zaten parasını aldı. Ahmet boş yere para verdi çünkü hesabından yüklenen şeyler silinecek.

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Süreç şöyle işler, sen çalıntı kartın sahibi ol. Ben çalıntı kartla bakiye yükleyen kişi olayım. Ahmet’te bakiyeyi satın alan kişi olsun. Ben senin kartını çalıp Ahmet’e yarı fiyata bakiye yüklersem: sen bankaya / bankan steame ulaşır ve o parayı geri iade alırsın. E bu durumda steamde bakiyeyi yüklediğin hesaba ulaşır, ya yüklenen bakiyeyi siler (alınan oyunlar dahil) ya da direk hesabı siler/banlar.

Yani olan Ahmet’e olur. Kart sahibi parasını alır. Dolandırıcı ahmetden zaten parasını aldı. Ahmet boş yere para verdi
ben bunu yaşadım oyunlar gitti hesaba bir şey olmadı çok şükür. Daha da uğraşmam parası neyse verin alın hiç gerek yok böyle şeylere. Karşınızdakini güvenilir sanarsınız da yapıyorlar işte öyleleri de var

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani olan Ahmet’e olur. Kart sahibi parasını alır. Dolandırıcı ahmetden zaten parasını aldı. Ahmet boş yere para veGdi
Gayet aciklayici oldu tesekkur ederim. :D

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani olan Ahmet’e olur. Kart sahibi parasını alır. Dolandırıcı ahmetden zaten parasını aldı. Ahmet boş yere para verdi çünkü hesabından yüklenen şeyler silinecek.
Hocam bu cc kodlar icinde gecerli degil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu cc kodlar icinde gecerli degil mi?
Sunu merak ediyorum kodun kaynagini filan cc oldugunu bilebilirlermi?

jımalya

80+ Bronze
hesabin kitlenir

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
yapma cc kardesim islah evine gidicen kucucuk yasda
Dostum yapacagimdan veya alacagimdan degil. Gene karsima bir tane cc kod satan eleman cikti lakin yine almam. Korktugum kisim ilerde kod satan olursa ve bu haberim olmadan cc kod olursa bu sorun cikarir mi o kafama takildi.

Top Bottom