CD Biçimlendirme

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,246
Arkadaşlar elimde 2 adet CD var. Bunların içindekileri silip müzik atmak istiyorum. CD içindekileri silemez miyim?
Böyle bir hata alıyorum:
CD Biçimlendirme.webp

knk windows logosunun üstüne sağtık yap disk yönetimine gir ordan biçimlendirmeyi dene ve ya onçe diski bi sil tekarar depolama birmi olarak kur

Bu sorunu bende yaşıyorum çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim .

Tam hatırlamıyorum ama iki disk türü var biri CD ye yazılan verileri değiştirmeye izin vermiyor bir diğer disk ise yazıp silinebiliyordu. İsimlerini unuttum ama büyük ihtimal sizin diskiniz değiştirmeye izin vermeyen modellerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam hatırlamıyorum ama iki disk türü var biri CD ye yazılan verileri değiştirmeye izin vermiyor bir diğer disk ise yazıp silinebiliyordu. İsimlerini unuttum ama büyük ihtimal sizin diskiniz değiştirmeye izin vermeyen modellerden.

Çok kısa bir araştırmayla bahsettiğim diskleri buldum. CD-R VE CD-RW araştırabilirsiniz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende olan CD-R olduğu için olmuyormuş. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar alttaki linke tıklayarak bakabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri