berkesen06
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Berke Şen
Arkadaşlar gta 5 in pc versiyonu ilk çıktığı zamanlar cd li halini satın almıştım içinde kod filan vardı online hesabımla oynuyordum sonrasında bilgisayarımdan sildim. Şimdilerde tekrar oynamak istediğimden ötürü cd ile yükledim gtayı, çalıştırdığımda "rockstar games launcher ı kurman gerek" dedi indirdim kurdum giriş yaptım fakat yine aynı hatayı veriyodu
Social Club failed to load due to an incomplete installation. Please exit the game and re-install the latest version of the Social Club
zaten son sürümü kurulu sanırım sorun şu cd ile indirdiğim gtayı launcher görmüyor, tekrar indirmemi istiyor ve oyun büyük olduğundan dolayı tekrar indiremem internet hızım da fazla iyi değil yardımcı olursanız çok sevinirim
Social Club failed to load due to an incomplete installation. Please exit the game and re-install the latest version of the Social Club
zaten son sürümü kurulu sanırım sorun şu cd ile indirdiğim gtayı launcher görmüyor, tekrar indirmemi istiyor ve oyun büyük olduğundan dolayı tekrar indiremem internet hızım da fazla iyi değil yardımcı olursanız çok sevinirim