Neler Yeni

CD PROJEKT KORUMA NEDEN YOK?

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
H
Arkadaşlar ben Cyberpunk 2077 alıcaktım arkadaşım bana niye alıyon cd projekt firması koruma yapmıyor oyunlarında bize destek olmak isteyen alir zaten diyor dedi. Bende aldim ama sorun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu neden denuvo gibi bir koruma yapmaz ?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Firma belki eninde sonunda kıracaklar bir şekilde diyip koymamış olabilir (!)

Şaka bir yana zamanla oyun farklı içerikler ile geliştirip. Gamer Editör vb. tarafından büyük bir kitleye erişip GTA 5 e kafa tutmaktadır bilemeyiz.

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firma belki eninde sonunda kıracaklar bir şekilde diyip koymamış olabilir (!)

Şaka bir yana zamanla oyun farklı içerikler ile geliştirip. Gamer Editör vb. tarafından büyük bir kitleye erişip GTA 5 e kafa tutmaktadır bilemeyiz.
Mesela gta 5 gibi olursa çıkan her güncelleme kırıldı gta pc bide çıkış tarihinden 6 gün once kırdılar ama doğru diyorsunuz gta gibi olabilir online ile oyun içi gerçek para ile aldıgin ürunler onlineda ve epic de bedava verdi kırıldıda ama hala çok satıyor gta 5.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
eskiden korsan satan bir firmaydı galiba çok da umursamıyorlar fakir kesimi o yüzdendir. paramızı kazanıyoruz naparsanız yapın diyorlardıır

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
H
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
galiba öyle diyorlar ama dünyanın en iyi oyunu olmaya oyun denuvo gibi korunmalı ama adamlar bütün çıkarttığı witcher serisinede koymamış koruma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom