Neler Yeni

Çekiliş kazandım sizce ne yapayım ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,856
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
merhaba x sitesinin çekilişiyle hyundai i20N kazandım son model. x sitesinin milli piyango biriminden aradılar vergisi ödenmişti biletin zaten parasını mı yoksa aracı mı istediğimi sordular ankaraya yakınım ankaradan teslim alabileceğimi söylediler. sizce aracı mı alayım yoksa direkt parasını mı alayım ? öğrenciyim arabaya ihtiyacım var fakat paranın yarısını da değerlendirsem mi diye düşünmekteyim.
Ödül değeri yaklaşık: 1.8M
Trendyol mi dostum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Göktuğ Demircan
2020 de bende Cezmikalorifer den 100 tl steam key kazanmıştım hey gidi günler

merhaba x sitesinin çekilişiyle hyundai i20N kazandım son model. x sitesinin milli piyango biriminden aradılar vergisi ödenmişti biletin zaten parasını mı yoksa aracı mı istediğimi sordular ankaraya yakınım ankaradan teslim alabileceğimi söylediler. sizce aracı mı alayım yoksa direkt parasını mı alayım ? öğrenciyim arabaya ihtiyacım var fakat paranın yarısını da değerlendirsem mi diye düşünmekteyim.
Ödül değeri yaklaşık: 1.8M
Çekilişlere hiç bir zaman güvenmiyorum bana verene kadar

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl G
arkadaşlar paramı teslim aldım bugün. Trendyol'dan kazanmıştım. vergi istemediler çünkü vergisi ödenmiş olanlara katılmıştım özellikle. bende sizin gibi düşünürdüm bana çıkana kadar %100 inanmam diye de allaha şükürler olsun diyorum. umarım sizlere daha güzelleri daha özelleri çıkar.

eneskaya6

80+ Silver
arkadaşlar paramı teslim aldım bugün. Trendyol'dan kazanmıştım. vergi istemediler çünkü vergisi ödenmiş olanlara katılmıştım özellikle. bende sizin gibi düşünürdüm bana çıkana kadar %100 inanmam diye de allaha şükürler olsun diyorum. umarım sizlere daha güzelleri daha özelleri çıkar.
acıklanan ya da cekilisi olan Bi İ20N yok hocam 😂😂
neyse bi dahakine güzel arastırmayla yeni konuda iyi kekleyin milleti
2024 yılında trendyoldan i20n cekilisi olmadı beyler boşuna hayirli olsun demeyin

niye böyle bisey dusunup konu acarsın ki mesela cidden merak ediyorum
hayali dünyanda mutlu oluyon mu

Son düzenleme:
Top Bottom